March, 2013

 • Microsoft mener

  Windows 8-apps får en overhaling med opdateringer til Mail, Kalender og Personer

  Windows 8-brugere kan se frem til en forbedret brugeroplevelse, når de kommunikerer på tværs af mailkonti, holder styr på arbejde og fritid med kalenderen, eller samler vennernes og arbejdsrelationernes kontaktdetaljer. Microsoft kommer nemlig med opdateringer til de tre centrale apps Mail, Kalender og Personer – opdateringerne som brugerne kan hente i Windows Store i løbet af de næste par dage.

  Opdateringerne byder på et par generelle forbedringer og på helt nye features – læs her, hvad du kan se frem til.

  Hold styr på indbakken

  Mail-app’en er for mange den centrale nerve til kommunikation i Windows 8 – her er hvad, opdateringen byder på:

  • Nye muligheder for at oprette, organisere og slette mapper
  • Mulighed for at markere og filtrere mails til opfølgning
  • Sortere efter ulæste mails – og styring af, hvornår mails er markeret som ulæste
  • Forbedret synkronisering
  • Forbedret søgning efter mails på serveren
  • Bedre adgang til søge- og printfunktioner
  • Markering af uønskede mails
  • Ny funktion, der kommer med forslag til modtagere, når man skriver en ny mail
  • Nye muligheder for indsættelse og redigering af links
  • Forbedrede muligheder for at redigere bullets og nummererede lister
  • Forbedrede muligheder for at kopiere og indsætte indhold fra andre apps
  • Mulighed for at gemme afsendere som nye kontakter
  • Mulighed for at læse eller oprette mails med brugerbeskyttet indhold
  • Mulighed for at slette alle mails i en mappe eller markere dem som læste
  • Forbedret håndtering af kladder
  • Mulighed for at sende mails fra et outlook.com-alias

   

  Koordiner din(e) kalender(e)

  Med opdateringen af Kalender-app’en er det især den grafiske brugerflade, der får en overhaling, så brugeren får et bedre overblik og nemmere kan organisere sig. Forbedringerne inkluderer:

  • Forbedret grafik og læsning af kalenderen
  • Mulighed for visning af kalenderen som en arbejdsuge
  • Kalendervisning af et givent tidspunkt på dagen eller overblik over ugen – også når Kalender-app’en er ”snappet” ud i siden og vises samtidig med en anden app
  • Mulighed for at videresende mødeinvitationer
  • Mulighed for at sende mails til alle mødedeltagere
  • Flere muligheder for at oprette og definere mødegentagelser

   

  Dit personlige netværk

  Personer-app’en i Windows 8 lader brugeren holde styr på sine kontaktpersoner – og giver brugeren let adgang til opdateringer i det professionelle og sociale netværk. Opdateringen betyder:

  • Mulighed for integration af kontakter fra Exchange-server
  • Filtrering af nyhedsfeeds fra sociale netværk
  • Mulighed for at poste indhold på kontakters Facebook Timeline
  • Bedre navigation i selve kontaktpersonerne

   

  Læs mere om indholdet i opdateringerne og de nye features på Windows Experience Blog

  Vh. Martin Thorning Hansen, divisionschef for Windows – mthansen@microsoft.com  

   

 • Microsoft mener

  Microsoft Dynamics nytænker og forener forretning og IT

  Over 11.000 CRM- og ERP-entusiaster deltager i disse dage på Microsofts konference for forretningsløsninger, Convergence, i New Orleans, hvor Microsofts nyheder inden for forretningssystemer præsenteres.

  Over 100 danske kunder og partnere deltager på Microsofts hidtil største Convergence konference, der i år sætter fokus på, hvordan virksomheder kan nytænke måden, hvorpå de kommunikerer og interagerer med deres kunder. Samtidig omhandler konferencen styrkelse af virksomheders konkurrenceevne ved bedre indsigt i og samarbejde med leverandører og medarbejdere, så de altid er på forkant med udviklingen. Blandt nyhederne er mobile forretningsapplikationer, social marketing og business analytics.

  Ifølge Gartner vil CMO’en (marketingdirektøren) i 2017 være ansvarlig for en langt større procentdel af virksomhedens teknologibudget end CIO’en, fordi netop marketing, salg og kunderelationer kan optimeres vha. bedre IT-systemer og værktøjer. I den forbindelse understreger Microsofts øverstansvarlige for Dynamics-forretningen, Kirill Tatarinov, at forretningsapplikationer bringer betydelig større værdi, når de bliver koblet sammen med IT-løsningerne. Tatarinov fremhæver, at Microsoft Dynamics’ mål er, at være bannerfører for denne integration mellem business og IT i virksomhederne samt integration mellem organisation, medarbejdere, teknologi og - naturligvis - kunder.

  Den danske catering-virksomhed, Catering Engros, opnår store konkurrencefordele med en IT-løsning, der understøtter deres forretningsmål og bringer dem tættere på kunderne. Catering Engros er med en omsætning på 1,8 mia. kr. en af Danmarks største udkørende foodservice grossister, som har over 90 lastbiler, seks lagerterminaler i Danmark og på Grønland samt to Cash & Carry butikker.

  Niels Peter Habekost, økonomidirektør, Catering Engros, siger: ”Vi har brug for en produktiv organisation og et effektivt distributionssystem for at servicere vores kunder optimalt. Kombinationen af Microsoft Dynamics, CRM og SharePoint giver det nødvendige flow og overblik, der gør, at Catering Engros er en konkurrencedygtig spiller i en fødevareindustri, hvor optimering af tid og logistik er afgørende faktorer.”

  Social, cloud og mobilitet - nu også i forretningssystemerne

  De største nyheder på konferencen er inden for integreret og social marketing samt cloud og mobilitet, hvor Microsoft sætter fokus på, hvordan virksomhed kan forene teknologi med kunderne. Marketing, salg og kundeservice er fundamentet for et optimalt kundeengagement, og integreret styring af marketing har vist sig at være en vigtig strategi for virksomheder, der har fokus på nye kunderelationer samtidig med, at de skal differentiere sig på branding, innovation og service. 

  Blandt konferencens vigtigste nyheder er:

  -          Ny version af MarketingPilot og MarketingPilot Connector, som giver marketingchefen fuld automatisering af marketing og business intelligence. I praksis kan man således planlægge, følge og optimere interaktioner med kunder på tværs af digitale, sociale og traditionelle kanaler.

  -          Social overvågningsservice på tværs af Microsoft Dynamics CRM løsninger, som giver kunder bedre mulighed for monitorering af marketingaktiviteter og mere skræddersyede kampagner. Denne nyhed er styrket af Microsofts nylige opkøb af NetBreeze, der netop specialiserer sig i sprog-analytics, data mining og tekstanalyse.

  -          Dynamics AX2012 applikationer til smartphones og tablets, herunder mobil rapportering og tilbagebetaling af rejseudlæg og kvitteringer, tidsstyring på farten, godkendelse af budgetter, timesedler og andre administrative processer. Disse applikationer bliver tilgængelige på Windows RT, Windows Phone 8 samt Android og iOS enheder.

  Mere information om Microsoft Dynamics nyhederne fra Convergence kan findes her.

  For yderligere spørgsmål, kontakt Alexander Schadow, business group lead, Microsoft Dynamics: 29499814 / aschadow@microsoft.com.

 • Microsoft mener

  Fremtiden ifølge Microsoft

  På dette års TechForum præsenterede Craig Mundie, seniorrådgiver for Microsofts CEO Steve Ballmer, og Eric Rudder, Microsofts Chief Technical Strategy Officer, deres bud på fremtidens teknologiske udvikling. Kig med her og bliv klogere på, hvorfor vi hos Microsoft mener, at vi skal til at tale om intelligent teknologi fremfor informationsteknologi.  

   

   

  På TechForum var det særligt disse tre temaer, der satte dagsordenen for intelligent teknologi:

  • Big Data: Den eksplosive stigning af data fra maskiner, sensorer og mennesker – kombineret med et stort udvalg af prisbillige Cloud-baserede tjenester – giver os banebrydende, nye værktøjer, der kan omdanne data til værdifuld viden.
  • Systemer bliver klogere: Det 21. århundredes computere gør ikke blot, hvad vi fortæller dem – de lærer også! Denne spændende udvikling inden for maskinlæring fører til systemer, som kan absorbere de enorme mængder af data, vi indsamler, opfange viden og forudse fremtiden.
  • Mere ”menneskelige” Natural User Interfaces (eller NUI): NUI har længe været et trendsættende emne for Microsoft og er først og fremmest et udtryk for, hvordan vi kan anvende tale, bevægelse og berøring, når vi interagerer med computersystemer. Men NUI handler ikke blot om vores input til systemerne, det handler også om, hvordan teknologiske systemer kan forstå, hvad vi laver eller hvad vi har brug for. Denne udvikling medfører, at vores interaktion med systemer i højere grad minder om et samarbejde med en ”eksperthjælper”, der har menneskelignende egenskaber.

   

  Vh. Katrine Prien, PR Manager (a-kaprie@microsoft.com)

 • Microsoft mener

  Licensbetingelserne for Office 2013 bliver nu mere fleksible

  For nogle uger siden fortalte vi i dette blog-indlæg om licensbetingelserne for det nye Office 2013. På baggrund af feedback fra vores brugere, har vi foretaget ændringer i licensbetingelserne. Det betyder, at brugerne fremover kan overføre Office 2013-licenser fra én pc til en anden, hvis eksempelvis ens pc går i stykker eller hvis man køber en ny pc.

  Ændringen træder i kraft fra i dag og omfatter Office Home and Student 2013, Office Home og Business 2013, Office Professional 2013 samt de enkeltstående Office 2013-applikationer.

  Du kan læse mere om Office 2013 og de nye licensbetingelser her.

  Vh. Nana Bule, divisionschef for Microsoft Office, nanab@microsoft.com / 40 96 66 45

Page 1 of 1 (4 items)