May, 2013

 • Microsoft mener

  Visionen for Windows 8 føres videre – et smugkig på Windows 8.1

  Allerede før vi lancerede Windows 7, prøvede vi at forestille os, hvad den næste Windows-version skulle levere. Vi byggede Windows 8 til en verden, hvor touch er et interaktionsværktøj på linje med mus og keyboard – og som skulle passe til devices, der altid er på farten og altid er ”på”. Windows 8 blev bygget til en virkelighed, hvor grænsen mellem vores arbejde og privatliv er blevet udvisket. Vi forudså, at pc-markedet ville forandre sig markant på grund af øget mobilitet. Den spådom udmøntede vi i Windows 8, der var et tigerspring frem.

  Windows 8 har blot lidt mere end syv måneder på bagen, og responsen har været til at tage og føle på – fra nye devices til et kraftigt stigende antal programmer og centrale forbedringer af både applikationer og styresystem. Vi har lært af at se, hvordan vores brugere anvender produktet, og vi har fået en masse feedback. Vi har leveret hundredvis af opdateringer til både styresystemet og programmerne. Vi er kun lige begyndt – og potentialet for fremtiden er enormt.

  Windows 8.1 fører Windows 8’s dristige vision videre: at definere den næste generation af computere, tablets og andre devices og de oplevelser, både forbrugere og virksomheder forventer at få fremover. Det er Windows 8 – bare bedre! Windows 8.1 vil både imødekomme brugerfeedback og byde på nye features og funktionaliteter, der i endnu højere grad udnytter mulighederne i touch-oplevelsen og mobilitet.

  Windows 8.1 kommer med forbedringer og opgraderinger på nøgleområder som personalisering, søgefunktioner, indbyggede applikationer, Windows Store og cloud-forbindelse. Windows 8.1 har også tiltag, der vil vække glæde hos professionelle brugere (fx inden for management og sikkerhed), og som vi vil fortælle meget mere om næste uge ved TechEd North America. Men lige nu er jeg glad for at kunne dele et første kig på Windows 8.1 og fremhæve nogle af de forbedringer, som alle vil kunne få glæde af.

  Personalisering
  Med Windows 8.1 bliver din oplevelse med teknologien endnu mere personlig. Da folk begyndte at bruge Windows 8, opdagede vi, at folk begyndte at bruge deres baggrundsskærm til at vise billeder af deres familier. I Windows 8.1 kan du derfor forvandle din computer eller tablet til en billedramme ved at gøre din baggrundsskærm til et slide show med dine billeder – enten dem, der ligger lokalt på dit device eller billeder fra SkyDrive. Du kan nu også tage billeder med det indbyggede kamera direkte fra baggrundsskærmen uden at være nødt til at logge ind først.

   

  Windows 8.1 har flere farver og baggrunde i startskærmen – og giver også mulighed for levende billeder.

  Du kan også gøre din skrivebordsbaggrund til din startskærmsbaggrund og på den måde skabe en større sammenhæng og ensartethed. Startskærmen i Windows 8.1 byder på en række forskellige størrelser på de såkaldte Tiles, eller fliser, herunder en ny stor og en ny lille flise, så du kan organisere startskærmen præcis, som du vil.

  Det bliver også nemmere at navngive grupperne af fliser og omorganisere fliserne. Du kan nu vælge flere apps på én gang og ændre deres størrelse, flytte rundt på dem eller afinstallere dem. Vi fandt desuden ud af, at folk ved et uheld kom til at flytte rundt på fliserne, så i Windows 8.1 skal du trykke og holde nede (eller højreklikke) for at flytte rundt på ting.

  Du kan se alle dine apps ved at ”swipe” ind fra bunden af skærmen, og du kan nu sortere i dine apps efter navn, installationsdato, mest anvendte og kategori.

  Startskærmen bør handle om de ting, du elsker. Så når du installerer en ny app fra Windows Store, placerer vi den ikke længere automatisk på din startskærm. I stedet vil du kunne finde den i det nye app view, som netop beskrevet, hvor nye apps vil være markeret som nye, og hvor du så kan vælge, hvilke apps, du vil fastgøre til din startskærm.

  Søgefunktioner
  I Windows 8.1 vil søgefunktionen give dig en ”global” søgning, drevet af Bing, som bliver præsenteret i et overskueligt, aggregeret overblik med mange indholdskilder (nettet, apps, filer, SkyDrive, mulige handlinger), og dermed give dig det bedst mulige søgeresultat. Vi tror, at dette vil ændre måden, hvorpå du interagerer med nettet og med Windows, så det bliver hurtigere og nemmere at få tingene gjort. Det er den moderne version af kommandolinjer!


   
  Genvejene indbefatter de ting, du hyppigt får brug for såsom at afspille en sang eller video. Resultater fra lokale filer, apps og indstillinger er lette at tilgå i det samme overskuelige view ved at scrolle til venstre.

  Apps og Windows Store
  I Windows 8.1 forbedrer vi også alle de præinstallerede Windows 8-apps. For eksempel har Foto-app’en fået nye redigerings-features, så du hurtigt kan behandle dine billeder, når du ser dem i app’en eller åbner dem fra for eksempel Mail-, SkyDrive- eller Kamera-app’ene. Vores Musik-app er også blevet fuldstændig redesignet for at gøre det endnu nemmere at vælge og spille musik fra din samling. Vi vil fortælle mere om opdateringerne i de indbyggede apps – og om nogle helt nye apps – i et fremtidigt blogindlæg.

  Vi forbedrer desuden muligheden for at multitaske i Windows 8.1.

  Her vil vi give dig flere muligheder med snap-funktionen, hvor du bl.a. selv kan justere størrelsen for dine apps, ligesom du kan dele skærmen mellem to applikationer eller have op til tre programmer på hver skærm, hvis du har flere displays forbundet. Du kan have forskellige Windows Store-apps kørende på alle displays på samme tid, og startskærmen kan blive ved med at køre på én bestemt skærm. Og så kan man også knytte flere vinduer af ét program sammen, for eksempel to Internet Explorer-vinduer.

  Den forbedrede Windows Store i Windows 8.1 er designet til at give mere information på åbningssiden med lister over de mest populære gratis apps, nye produkter og valg, der passer specifikt til dig. Listerne over apps giver bedre beskrivelser end før, og der er nu et område med relaterede apps, som hjælper dig til at gå på opdagelse. Kategorierne er sat sammen med andre app-henvisninger såsom links til dine egne apps og til dine kontooplysninger. App-opdateringer installeres automatisk i baggrunden – og i Windows Store – og i øverste højre hjørne kan du søge på det, du leder efter.

  Forbindelse til skyen
  I Windows 8.1 kan du gemme dine filer direkte i SkyDrive, så du altid har dem med dig.

  Den nye SkyDrive-app giver dig adgang til filer, der er på dit device eller i skyen, og filerne er tilgængelige, selv når du er offline.

  Når du logger på dit Windows 8.1-device med din Microsoft-konto (Outlook.com som standard), bliver dit device magisk forvandlet med dine personlige indstillinger og apps, så det bliver utroligt nemt at skifte imellem devices eller sætte et nyt device op.

  Pc-indstillinger
  De opdaterede pc-indstillinger i Windows 8.1 giver dig adgang til alle dine indstillinger på dit device, uden at du er nødt til at bruge kontrolpanelet på dit skrivebord. Fra pc-indstillingerne kan du for eksempel ændre din skærmopløsning, indstille strømforbrug, se info om din computer, ændre produktnøglen, køre Windows Update eller tilslutte dig et domæne. Du kan endda håndtere SkyDrive fra pc-indstillinger og se lagringsstatus (og købe mere om nødvendigt).

  Internet Explorer
  Internetbrowsing er stadig en af de mest populære aktiviteter på tværs af alle devices. Derfor får du Internet Explorer 11 (IE11) med Windows 8.1. IE11 bygger ovenpå forbedringerne i IE10 og er den eneste browser, der er skabt til touch. IE11 vil give en endnu bedre touch-performance, hurtige sidevisninger og adskillige andre nye funktioner, som vi tror, du vil sætte pris på.

  For eksempel kan du nu tilpasse IE11’s udseende, så den altid viser adresselinjen, og du kan have ligeså mange faner åbne, som du har brug for. Og så du kan få adgang til dine åbne faner samtidig på tværs af dine Windows 8.1-devices.

  Bedre mus- og keyboard-muligheder
  Pc-udviklingen i dag centrerer sig meget omkring mobilitet, hvor brugerne interagerer med deres devices via touch, og vi har designet Windows 8 med henblik på dette. Men vi anerkender også, at der stadig er mange devices, der ikke er touch-baserede. Derfor har vi gennemført en række forbedringer for at sikre bedre navigation for brugere, der anvender mus og keyboard.

  Vi har forbedret måden, hvorpå du, ved hjælp af en mus, navigerer til startskærmen – dette har vi gjort ved at ændre start-knappen til at være det velkendte Windows-logo. Den nye knap kommer frem, hver gang du bevæger musen over det nedre venstre hjørne af skærmen og er altid synlig på værktøjslinjen, når du er på skrivebordet. Der er desuden mulighed for at ændre, hvad hjørnerne gør, og mulighed for at boote til andre skærme. Hvis du for eksempel gerne vil se app-overblikket frem for alle fliserne, kan du vælge, at startskærmen skal gå direkte til app-overblikket.

  Det er bare nogle af de opdateringer, der kommer i Windows 8.1. Vi vil blogge mere om disse og andre ændringer i de kommende uger. Som vi tidligere har nævnt, vil Windows 8.1 være tilgængelig senere på året som en gratis opdatering til Windows 8-brugere, som hentes vis Windows Store på samme måde, som man normalt får app-opdateringer i dag.

  Fra d. 26. juni, i forbindelse med vores udviklerkonference Build, vil du selv kunne opleve alle forbedringerne, når vi lancerer et preview på Windows 8.1. Under Build vil vi også fortælle mere om Windows Embedded, som bliver opdateret samtidig med Windows 8.1. Vi vil i højere grad integrere vores platforme således, at Windows ikke blot kan opleves på tablets og pc’er, men også på den voksende kategori devices såsom hæveautomater, serviceterminaler og selvbetjente standere.

  Windows 8 har været et dristigt, nødvendigt skridt mod øget mobilitet på pc-området. Vi har skubbet os selv og vores branche fremad med en ”touch-first”-tilgang, der redefinerer pc’en, som vi kender den, og samtidig tilbyder det bedste fra alle verdener på tværs af devices og på et hvilket som helst tidspunkt. Vores forpligtelse til denne vision, og til altid at forbedre os, er den samme, når vi nu tager næste skridt i Windows’ evolution med Windows 8.1. Vi har iagttaget, og vi har lyttet – og på den baggrund vil Windows 8.1 bygge videre på det, du allerede holder af med de nyeste fremskridt inden for hardware, applikationer, cloud-services og styresystemet. Målet er at give dig en unik oplevelse, uanset hvad du bruger Windows 8.1 til.

  Tak fordi, at I ville læse med. Fortsættelse følger.

   

  Antoine Leblond,

  Corporate Vice President, Windows Program Management

   

  Dette blogindlæg er oversat fra engelsk - det originale blogindlæg kan læses på Windows Blog

  Vh. Microsoft Danmark PR (a-kaprie@microsoft.com)

   

   

   

   

   

   

 • Microsoft mener

  I dag lander Surface Pro i danske butikker

  Vi skriver d. 30. maj, og det betyder, at Surface Pro endelig kan købes i Danmark. Hvad kan du især se frem til med Surface Pro? Vi har stillet seks skarpe til divisionschefen for Windows (og chef for Surface), Martin Thorning Hansen.

   

  Hvad kan brugerne se frem til med Surface Pro?

  Surface Pro er jo en tablet – som vi kender alle andre tablets; en enkelt enhed med touchskærmen i centrum, som er intuitiv at bruge og let at have med på farten. MEN indeni er Surface Pro en fuld pc baseret på Intels Core i5-processor, hvorfra du kan gøre alle de ting, du er vant til fra f.eks. en laptop.

   

  Hvem er den typiske Surface Pro-bruger?

  Fordi Surface Pro er en fuld pc, så vil den i princippet henvende sig til enhver laptop-bruger, der samtidig synes, at brugeroplevelsen fra en tablet er fed. Man bliver hurtigt afhængig af at have et touch-device mellem hænderne, hvor man navigerer rundt ved berøring – og med Surface Pro kan man integrere disse to enheder, en laptop og en tablet, i én maskine. Man behøver ikke vælge og man behøver ikke have to forskellige enheder.

   

  Så er den jo også super let, den vejer 903 gram, så det er jo en ret praktisk tablet-pc, hvis man er meget på farten – både i sin ”private” hverdag eller qua sit job. Hvis man vil være produktiv, så klikker man Type Cover’et på, og så har man fornemmelsen af en laptop – og kan nemt og bekvemt skrive e-mails, lave beregninger i Excel, redigere billeder i Photoshop eller noget helt fjerde.

   

  Hvordan vil du beskrive designet?

  Surface Pro er, ligesom Surface RT, designet med den karakteristiske ”Kickstand” (integreret støttefod) og det er helt genialt, fordi man får den perfekte betragtningsvinkel. Og så er coveret med indbygget keyboard også helt unikt for Surface-designet.

  Men derudover er Surface Pro jo et smukt stykke hardware; du har den flotte HD-skærm i bredformat, hvor glasset løbet helt ud til kanten og hvor siderne ligesom skråner bagud, så skærmen bliver dit eneste fokuspunkt – det er en fed oplevelse. Det er også et meget solidt stykke hardware; materialet VaporMg, der er brugt til kabinettet, giver dig virkelig fornemmelsen af at have ”rigtigt kram” mellem hænderne, og det er en kvalitetsfornemmelse, som jeg tror, imponerer de fleste.

   

  Hvad er din yndlingsfeature ved Surface Pro?

  Jeg har haft min Surface Pro i et par måneder nu, og den har faktisk erstattet min laptop – jeg bruger den som mit primære arbejdsredskab. Meget af min arbejdsdag tilbringer jeg med møder, hvor en 11”-tablet er ret handy at bære rundt på. Når jeg sidder ved mit skrivebord, så kobler jeg den til min 24”-skærm, og så har jeg bare mus og keyboard koblet til via Bluetooth.

  Men jeg bruger den også meget til underholdning. Jeg er blevet svært glad for flere af de touch-baserede spil, som man kan hente i Store'n eller spille via en browser på touch-enheder. Hvis jeg f.eks. skal koble af om aftenen, sidder og venter et eller andet sted, eller når jeg leger med min 3-årige søn Alfred, så er det altså cool, at man lige kan hive sin Surface-tablet frem. Det fede er jo, at der hele tiden kommer nye apps og spil til Windows 8 - sidste måned spillede jeg meget Gunstringer, lige i øjeblikket er jeg hooked på Brave og Multiplayer Reactor. Og så spiller jeg løbende Skak med min far og vendespil med min søn - på den måde er Surface jo faktisk også lidt et samlingspunkt for familien.

  Så min yndlingsfeature er vel, at jeg kan bruge Surface Pro som min primære enhed. Både til arbejde og leg. Og så er jeg faktisk også meget begejstret for pennen, som følger med. Med denne kan jeg tage håndskrevne noter, tegne og underskrive dokumenter - det er cool!  

   

  Hvad er din yndlings-app?

  Klart Brave! Det spiller bare på en touch-enhed.

  Men det fede ved Surface Pro er jo, at man kan installere alle typer af apps og programmer – både fra Store'n og installeret på desktoppen. Jeg bruger rigtig meget Outlook – men det måske et lidt kedeligt svar?

   

  Beskriv Surface Pro med én sætning?

  Surface Pro er en fuld pc i tabletformat.

   

   

  Surface Pro kan købes fra i dag via Microsoft Store og i butikker lander over, herunder hos ComputerCity, Expert og FONA. Læs meget mere om Surface Pro på Surface.com.

  Microsoft Danmark PR (a-kaprie@microsoft.com)

   

 • Microsoft mener

  Microsoft sammenkobler Lync og Skype i dag

  Fra i dag kan Lync og Skype tale sammen. Brugere fra hele verden kan dermed nemmere nå sine venner, familie, kolleger og kunder – hurtigt og uden hindringer – på tværs af de to platforme. Kombinationen af Lyncs alsidige funktionalitet og Skypes globale rækkevidde er en milepæl i Microsofts vision for strømlining af kommunikation og samarbejde.

  Med stadig nemmere og mere mobil adgang til vores applikationer, e-mail-services og sociale værktøjer ændrer vores måde at arbejde sig markant i disse år. Grænsen mellem job og fritid udviskes, og det stiller nye krav til den måde hvorpå vi kommunikerer og samarbejder . Vi vil nemt, hurtigt og hindringsfrit kunne nå hinanden – fra dagligstuen til bestyrelseslokalet.

  I februar præsenterede vi Microsoft Lync 2013 med et elegant nyt udseende, nye konferencefunktioner, delte noter og bedre understøttelse af mobile enheder. Samtidig annoncerede vi integrationen af Lync og Skype: Og i dag er integrationen en realitet. Det kan du læse mere om her.

  Skype-brugere skal benytte den seneste Skype-klient til at kommunikere mellem Lync-Skype. Følgende Lync-klienter kan bruges:

  • Lync 2013
  • Lync (Windows Store App)
  • Lync 2013 for Windows Phone 8
  • Lync 2013 for iOS
  • Lync 2013 for Android
  • Lync 2010 

   

  Hvis du er Lync-administrator kan du finde mere information om Lync-server her.

  Vh. Jørgen Rahbek, produktchef for Unified Communications, jorgenr@microsoft.com / 40904149.

   

   

 • Microsoft mener

  En tablet uden tablet-begrænsninger – mød Surface Pro

  Photoshop, tunge regneark, forretningsapplikationer, spil, musik og film. Surface Pro klarer alt det, som du kan på din pc – bare i tabletformat. Hvis det er noget for dig, skal du glæde dig til d. 30. maj, når Surface Pro rammer de danske butikker.

  Pc’en udvikler sig konstant og der har aldrig været flere muligheder for at finde én, der er skræddersyet til netop dine behov. Seneste skud på stammen er Surface Pro, der er en fuld pc – i tabletformat. Med Surface Pro får du en fuldt funktionel Windows 8-pc, der ser ud som en tablet, føles som en tablet og giver brugeroplevelsen af en tablet. Surface Pro er designet til at give den optimale Windows 8 Pro-oplevelse, og brugeren kan se frem til en tablet, der kan køre alle Windows-applikationer fra Photoshop til Angry Birds.

  Surface for enhver

  ”Danskerne har taget godt imod Surface RT, der er et godt alternativ til den ultra-mobile bruger, som ønsker en let tablet med en batterikapacitet, der holder til en hel dag på farten – og til brugeren, som har behov for de basale funktioner fra en traditionel pc,” fortæller Martin Thorning Hansen, divisionschef for Windows i Microsoft Danmark.

  ”Nu kan vi præsentere Surface Pro, der henvender sig til brugere, som er mobile i løbet af deres hverdag og som ønsker en fuld pc i tabletformat – her får man altså funktionerne og fordelene af både en laptop og en tablet i én løsning. Dermed kan vi tilbyde en Surface til ethvert brugerscenarie, og det stiller brugeren over for et meget spændende valg.”

  Fuld pc i tabletformat

  Med Surface Pro kan brugeren bogstaveligt talt foretage sig alt det, man typisk ville foretage sig på en pc; man kan køre de samme programmer, tilslutte de samme eksterne enheder, bruge mus og tastatur osv. Samtidig kan man bruge Surface Pro som enhver anden tablet, hvad enten man lader sig underholde, skriver mails på farten, holder sig opdateret med seneste nyheder eller tjekker ind på sociale medier.

  Surface Pro er udformet i det hårdføre materiale VaporMg, med den karakteristiske, integrerede Kickstand og med mulighed for at tilslutte de to slags Surface Covers med indbygget tastatur; det ultra-tynde Touch Cover med berøringsfølsomme taster eller Type Cover med ”rigtige” taster.

  Og bag det hårdføre tablet-ydre gemmer sig en 64-bit pc med Intel Core i5-processor og 4GB RAM, fuld HD ClearType-skærm i 16:9, 2x 720p HD LifeCams (placeret foran og bagtil), mikrofon og stereohøjttalere. Brugeren kan desuden udvide hukommelsen eller tilslutte eksterne enheder via USB 3.0-port, microSDXC-kortlæser og Mini DisplayPort – og så kan man tegne eller skrive på skærmen med den medfølgende pen.

  Pris og tilgængelighed

  Fra d. 30. maj kan Surface Pro købes online via Microsoft Store og i butikker landet over, herunder hos ComputerCity, Expert og FONA.

  • Surface Pro 64 GB koster 6.799,- kroner (vejl. udsalgspris)
  • Surface Pro 128 GB koster 7.499,- kroner (vejl. udsalgspris)

  Herudover fås et udvalg af tilbehør – læs mere om Surface Pro og se udvalget på Surface.com.

   

  Vh. Martin Thorning Hansen, divisionschef for Windows, Microsoft Danmark (mthansen@microsoft.com)

 • Microsoft mener

  Flere detaljer sluppet om Windows 8-opdatering

  I dag har JP Morgan taget hul på deres årlige teknologikonference, Technology, Media & Telecom Conference, som finder sted i Boston. På konferencen har Tami Reller, Microsofts marketing- og økonomidirektør for Windows-divisionen, netop præsenteret Microsofts perspektiv på udviklingen af pc-markedet og Windows.

  I løbet af hendes præsentation løftede hun sløret for et par nye detaljer omkring den forestående opdatering til Windows 8, bl.a. fortalte hun at:  

  • Windows 8.1 bliver det officielle navn på den forestående opdatering
  • Windows 8.1 bliver en gratis opdatering til Windows 8, som brugerne kan hente via Windows Store 

   

  Læs mere om Tami Rellers præsentation på JP Morgans teknologikonference på Windows Blog.

  Vh. Martin Thorning Hansen, divisionschef for Windows, Microsoft Danmark (mthansen@microsoft.com)

 • Microsoft mener

  “Windows Blue” i preview under Build 2013

  Ved en Wired-konference 7. maj fortalte Julie Larson-Green, Corporate Vice President for Windows, at opdateringen med kodenavnet ”Windows Blue” kommer i preview under Microsofts udviklerkonference Build 2013, der afholdes fra 26.-28. juni i San Francisco.

  Previewet af Windows Blue-opdateringen bygger videre på Microsofts vision for fremtidens styresystem og satsning på mobile løsninger, og den bliver tilgængelig for alle, der har Windows 8. Den bliver installeret via Windows Store.

  Vh. Martin Thorning Hansen, Divisionschef for Windows, Microsoft Danmark / mthansen@microsoft.com

 • Microsoft mener

  Seks måneder med Windows 8 – hvor er vi?

  Den 26. oktober lancerede vi Windows 8 – og her seks måneder efter lanceringen er det tid til at gøre status. Microsofts marketing- og økonomidirektør for Windows-divisionen, Tami Reller, har ladet sig interviewe og her ser vi på et par af de milepæle, som hun fortalte om. 

   

  • 100 millioner Windows 8-licenser solgt – tallet dækker både over licenser installeret på nye pc’er og antallet af opgraderinger til Windows 8.
  • 2.400 certificerede enheder til hhv. Windows 8 og Windows RT – herunder et stigende antal af touch-baserede enheder
  • 250 millioner downloads af apps fra Store – og 90 pct. af alle apps i kataloget bliver downloadet hver måned
  • 250 millioner mennesker bruger SkyDrive
  • 400 millioner aktive Outlook.com-brugerkonti
  • 700 millioner aktive Microsoft-brugerkonti

   

  Læs Tami Rellers kommentarer til milepælene i interviewet her – hvor hun også kommenterer på spekulationerne om Windows Blue og fortæller om Microsofts perspektiv på Mobile Computing.

  Vh. Martin Thorning Hansen, divisionschef for Windows i Microsoft Danmark (mthansen@microsoft.com

   

   

 • Microsoft mener

  Hotmail takker af – vi tager en tur ned af Memory Lane

  Microsoft har nu flyttet de flere end 400 millioner brugere af Hotmail over i det stilrene Outlook.com-univers. Der blev alt i alt flyttet 150 petabytes (150 mio. GB) data. Det gik hurtigere end forventet – kun seks uger. Uanset om man har en @hotmail, @live eller @outlook-adresse, har man nu adgang til alle Outlook.com-funktioner. Derudover kan man sende billeder og filer direkte fra SkyDrive - og inden for kort tid kan også Skype bruges fra Outlook.com.

  Siden 1996, hvor Hotmail for første gang så dagens lys, har tjenesten været et synonym på e-mail. Der er sket meget siden, og Outlook.com er nu verdens hurtigst voksende e-mail-tjeneste.
  HoTMaiL, som den oprindelig blev lanceret som, havde tydelig grafisk reference til kodesproget og tilbød brugerne en gratis e-mail med lagerplads på det dengang enorme 2 MB! I dag tilbyder Outlook.com 5 GB lagerplads – og det er stadig gratis.

  HoTMaiL blev købt af Microsoft, hvorefter tjeneste blev navngivet MSN Hotmail. Hotmail blev senere en naturlig del af Windows Live.


  Billedet er hentet fra hongkiat.com.  

  Brugergrænsefladen har gennem årerne ændret sig alt efter tidens trends, funktioner og behov. I dag møder brugerne Outlook.com som et stilrent, enkelt og funktionelt design med brugernes oplevelse som det helt centrale.

  Hotmail var i sin tid den første til at tilbyde indbygget sikkerhed som f.eks. antivirus-scanning af vedhæftede filer. Hos Outlook.com er sikkerheden også i top, blandt andet med mulighed for ”Two-step verification”. Men også andre funktioner gør livet nemmere i den daglige mail-brug: Integreret kalender, læserude, stavekontrol, SkyDrive-integration, internetsøgning, Office-applikationer og meget mere.

  Hotmail banede vejen for gratis webmail-tjenester. Outlook.com har nu taget over og sætter brugeren i centrum. Læs mere om flytningen og de mange funktioner her.
  Vi synes, at 150 petabytes er ufattelige mængder data! Infografikken her gør forhåbentligt det enorme tal lidt mere forståeligt.

  Vh. Katrine Prien, PR Manager / a-kaprie@microsoft.com 

Page 1 of 1 (8 items)