July, 2013

 • Microsoft mener

  Office Mobile til Android-mobiler

  Microsoft giver nu brugere af Office 365 mulighed for også at bruge Word, Excel og PowerPoint på Android-mobiler. I Google Play Store kan man gratis downloade Office Mobile-app’en og logge ind på sin Office 365-konto. Dermed kan man nu bruge Office Mobile på Windows Phone, iPhone og Android-mobiler.

  Brugere af Office 365 i USA har adgang fra i dag, og brugere i Danmark får adgang over de næste uger. Få overblik over, hvilke Office 365-abonnementer giver adgang til Office Mobile her. Er man ikke Office 365-bruger, kan man gratis prøve tjenesten i en måned her.

  Læs, rediger og gem på mobilen

  Med Office Mobile er det nemt at redigere indhold i Word, Excel og PowerPoint på mobilen. Brug fx transporttiden til at læse dokumenter, få overblik over et budget i Excel-ark eller øv dig på en PowerPoint-præsentation. Layoutet forbliver det samme i Office Mobile, når du redigerer fra mobilen og ser den på en computer efterfølgende. Man kan selvfølgelig også redigere vedhæftede filer i mails. Filerne kan gemmes, hvor man ønsker det: På SkyDrive, SkyDrive Pro, SharePoint eller på mobilen.

   Nemt på telefonen

  For at undgå besvær med at finde filer, mødes man med et overblik over de seneste filer. En god funktion i Word sikrer, at man kan læse videre i et dokument fra det sted, hvor man lukkede filen på computeren. I PowerPoint kan man nemt bladre mellem slides’ene. Man kan finde den rigtige slide i overblikket og redigere både tekst, billeder, layout samt tilføje og redigere præsentationsnoter. Og i Excel kan man redigere tal og funktioner men også lave grafer, uanset hvor man er.

            

   For mange flere detaljer gå til Office 365 Tech-bloggen

  Vh. Aaren Ekelund, divisionschef for Office, Microsoft Danmark (aaren.ekelund@microsoft.com

 • Microsoft mener

  Windows 8.1 Enterprise Preview klar til test i virksomheder

  For lidt over en måned siden frigav vi Windows 8.1 Preview. Fra i dag tilbyder vi så vores virksomhedskunder at teste Windows 8.1 Enterprise Preview. Dermed er det muligt at afprøve de mange Nye funktioner i Windows 8.1 Enterprise Preview i virksomhedens egen it-infrastruktur. På den måde er man forberedt på den generelle tilgængelighed af Windows 8.1 Enterprise. De nye funktioner fokuserer bl.a. på mobilitet, sikkerhed, management og virtualisering. Nogle af funktionerne fra Windows 8.1 Enterprise, der kan testes, er:

  • Windows To Go Creator – tag Windows med på et USB-drev
  • Start Screen Control – gør det muligt for it-afdelingen at sikre, at
   startskærmene på virksomhedens enheder har et ensartet udtryk, uanset hvilke
   apps medarbejderne har brug for
  • DirectAccess – sikker adgang til virksomhedens netværk uden brug af VPN
  • AppLocker – it-afdelingen kan øge sikkerheden ved at begrænse brugeres eller grupper af
   brugeres adgang til forskellige filer og apps

   

  Derudover er det muligt at teste funktioner i Windows 8.1, som vi introducerede på TechED 2013. Det er bl.a. Assigned Access, Inbox VPN Clients, Workplace join og Remote business data removal. For mere information om funktionerne i Windows 8.1, klik her.

  Supporten for Windows 8.1 er den samme som for Windows 8, der supporteres til 1. oktober 2023. Alle virksomheder, der bruger Windows 8 nu, har to år til at opgradere til Windows 8.1 (fra den er officielt tilgængelig) for også fremadrettet at have adgang til Windows 8-supporten. Jeg kan derfor kun opfordre virksomheder til at teste Windows 8.1 Enterprise Preview allerede nu!

  For flere informationer, læs den engelske blogpost her.

  Vh. Martin Thorning Hansen, divisionschef for Windows i Microsoft Danmark (mthansen@microsoft.com).  

 • Microsoft mener

  ”Vi giver ikke regeringer direkte adgang til emails og IMs”

  Der har de sidste par uger verseret en del rygter og spekulationer omkring den amerikanske efterretningstjeneste NSA og overvågningsprogrammet PRISM – herunder Microsofts og andre it-virksomheders deltagelse og rolle i PRISM.  

  Microsofts Brad Smith, Executive Vice President for Legal and Corporate Affairs, tager nu bladet fra munden i et blogindlæg og maner rygter om overvågning af private data i jorden, herunder overvågning af tjenesterne Outlook.com, SkyDrive og Skype.  

  Læs Brad Smiths blogindlæg her.   

   

  Vh. Microsoft Danmark PR (a-kaprie@microsoft.com

 • Microsoft mener

  Store gevinster at høste i skyen

  Ny undersøgelse viser, at de virksomheder, der satser på skyen, opnår større fortjeneste og hurtigere vækst ved at sælge cloud-løsninger

  På Microsofts årlige partnerkonference, World Partner Conference (WPC), der finder sted i Houston i disse dage, offentliggør vi i dag en ny IDC-undersøgelse, der er sponsoreret af Microsoft. Undersøgelsen viser, at der er store gevinster at høste for i skyen for Microsoft-partnere. De partnere, som satser på skyen, opnår større fortjeneste, får nye kunder næsten dobbelt så hurtigt, omsætter for dobbelt så meget pr. medarbejder og oplever dobbelt så hurtig vækst i forhold til partnere, der ikke satser på skyen. Cloud-partnere defineres som de partnere, hvor minimum 50 procent af deres omsætning kommer fra cloud-løsninger.

  “Vi er nået til det punkt i overgangen til skyen, hvor de partnere, der ikke satser på skyen, får svært ved at overleve. De partnere, som er mest succesfulde i skyen, er det ikke blot fordi de sælger cloud-løsninger – det er fordi de evner at integrere cloud i hybride løsninger,” siger Darren Bibby, Program Vice President for Channels and Alliances Research hos IDC. “Overgangen til skyen betyder ikke, at partnere bør sige farvel til on-premise løsninger, men kombinationen af on-premise og skyen – altså en hybrid løsning - giver dem en konkurrencemæssig fordel, da de kan tilbyde mere skræddersyede løsninger til deres kunder.”  

  Undersøgelsen viser også, at kunder foretrækker én cloud leverandør og den rette partner i overgangsfasen:

  • 63 procent af kunderne forventer at have én cloud-leverandør, der dækker alle behov;
  • 67 procent forventer at købe mere end én løsning fra samme leverandør; og
  • 74 procent forventer, at deres leverandør kan flytte en cloud-løsning tilbage on-premise, hvis behovet er der.

  “IDC’s undersøgelse viser, at virksomheder i dag foretrækker at købe al deres IT fra én leverandør, som de har et godt forhold til,” siger Jon Roskill, Corporate Vice President i Microsofts Worldwide Partner Group. “Office 365 giver i dag Microsoft-partnere over én milliard i omsætning, og mere end 250.000 kunder bruger Windows Azure, hvilket giver Microsoft-partnere en optimal position til at høste gevinsterne i skyen. De mest succesfulde partnere er således dem, der formår at tilbyde en fleksibel tilgang til IT. Ved at tilbyde en hybrid tilgang til cloud, kan vores partnere bedre imødekomme kundebehov og til gengæld tjene flere penge.”

  Den danske Microsoft-partner MindZet, som specialiserer sig i cloud-løsninger, er ikke overrasket over undersøgelsens resultater:

  ”Analysens konklusioner stemmer godt overens med, hvad vi oplever. Vores kunder efterspørger i højere grad løsninger, der understøtter skalerbarhed, fleksibilitet og agilitet – men hvor de samtidig bevarer en vis form for forudsigelighed omkring økonomien, såvel op som ned. Det er netop det, som udnyttelsen af Cloud-løsninger kan tilbyde virksomhederne i en verden, der kræver øget forandringsparathed,” siger Morten Waltorp Knudsen, Direktør for MindZet A/S.

  ”I MindZet oplever vi ligeledes et stigende behov for hybride løsninger, hvor man udnytter de forskellige løsninger i takt med løsningernes modenhed, som accelererer meget hurtigt. Og netop dette skift kræver omstillingsparathed hos såvel Microsoft som partnerne, som tager medansvar for at understøtte kundens forretningsprocesser. Det er en ny modenhedsrejse, hvor man går fra at sælge og implementere software til, at man integrerer og udnytter teknologierne på kryds og tværs med samme krav til responstider og oppetid, siger Morten Waltorp Knudsen.”

  For mere information omkring undersøgelsen, herunder en infographic, se her. Mere information omkring Microsofts partnerkonference, WPC, er ligeledes tilgængelig.

  Vh. Erik Kaae, Direktør for mindre og mellemstore virksomheder og partnere, erik.kaae@microsoft.com

 • Microsoft mener

  Ny Microsoft Dynamics CRM 2013 gør forretning mere personlig

  Udviklingen inden for sociale medier og nem internetadgang fra pc’er, tablets og smartphones gør, at virksomheder i dag er tættere på sine kunder og partnere. Undersøgelser viser da også, at kunder i dag er 60 % gennem salgscyklussen før, at de kontakter den virksomhed, de søger informationer om eller ønsker at købe fra. Det faktum stiller krav til marketingafdelingerne i de danske virksomheder, som skal have større indsigt i kundeadfærd og købsprocesser. Man ser da også, at en større del af IT-budgetterne begynder at lande på marketingdirektørens bord, hvilket stiller krav til marketingafdelingerne, som i højere grad skal kunne dokumentere ROI på salg og markedsføring.

  Microsoft offentliggør i dag, at vi til efteråret 2013 er klar med en ny version af Microsoft Dynamics CRM, som både bliver tilgængelig online og on-premise. Den næste version giver salgs-, marketing- og kundeansvarlige nemmere adgang til relevante kundeinformationer fra forskellige enheder, herunder Windows 8 tablets og iPads. Dertil kommer en bedre brugeroplevelse og dybere indsigt i kunderne og deres behov. Microsoft Dynamics CRM får ligeledes forbedrede funktioner inden for socialt samarbejde, så brugerne kan kommunikere med den rette målgruppe og få adgang til de rigtige ressourcer på det rigtige tidspunkt.

  I dag ønsker kunder ikke at blive solgt til. De bruger deres sociale og professionelle netværk til at træffe købsbeslutninger og forventer, at virksomheder er velinformerede og kan rådgive om bedst mulige løsninger. Microsoft Dynamics CRM hjælper mennesker med at komme i kontakt med kunder på en personlig måde – så de får adgang til de rette informationer, som skal hjælpe dem træffe de rigtige beslutninger, motivere til salg og styrke relationer.

  Læs mere om Microsoft Dynamics CRM her.

  Vh. Alexander Schadow, Business Group Lead, Microsoft Dynamics, aschadow@microsoft.com

 • Microsoft mener

  Helt ny OneNote-app til iPad, iPhone og Android klar

  Rigtig mange mennesker bruger OneNote til at holde styr på hverdagen. Planlægge ferien. Lave en indkøbsliste til supermarkedet. Få skrevet gode idéer ned, mens man husker dem. Huskelisten over de ting, man skal gøre i løbet af ugen eller sommeren. Og alt det kan deles med ægtefællen, kæresten, samboen, vennerne og kollegaerne. Vi har fået mange input fra brugere om, hvordan vi kunne forbedre OneNote – og vi er nu klar med 2. version af OneNote-apps til iPad, iPhone og Android.

  Flere brugere har spurgt til en konsekvent brugeroplevelse på tværs af platforme. Det er nu virkelighed. Det gælder lige fra hyperlinks, tabeller, tags, formatering til layout – uanset hvilken platform, du er på, så vil du møde det nye, moderne brugerinterface.

  Office Ribbon på iPad

  Og på iPad, der har mere skærmplads end en smartphone, gør Office Ribbon nu også brugerne mere effektive. Her kan man ændre skrifttype, størrelse, farve, skifte mellem fed, kursiv og understreget og de mange andre muligheder, man kender fra Office.

  Deling

  Vi har fået mange forespørgsler på muligheden for at dele indhold fra brugere, der anvender OneNote i arbejdsmæssig sammenhæng. Derfor er det muligt at dele indhold via Office 365 SkyDrive Pro og SharePoint (on premise) i de nye apps. Derudover har vi gjort delingen via SkyDrive endnu bedre og mere stabil. Det er nu også muligt for flere ad gangen at redigere en note, uden at man taber den tekst, man var i gang med at skrive.

  Ingen udgifter

  De nye OneNote-apps er gratis at downloade til iPad, iPhone og Android. Alle funktioner er på nuværende tidspunkt gratis – uanset hvor mange brugere, der deler indhold. Læs mere på www.onenote.com. 

  Vh. Aaren Ekelund, divisionschef for Office, Microsoft Danmark (aaren.ekelund@microsoft.com)  

Page 1 of 1 (6 items)