August, 2013

 • Microsoft mener

  Microsoft Dynamics C5 bliver fremtidssikret med ny platform

  Microsoft Danmark annoncerer Microsoft Dynamics C5 2014. Denne version vil være tilgængelig i Microsoft Office 365 og kan leveres via skyen i Microsoft Azure, og den deler teknisk platform med Microsoft Dynamics NAV 2013 R2 som senere i dag lanceres i Wien foran 850 Microsoft-partnere fra hele verden.

  Siden den første udgave af Microsoft Dynamics C5 blev frigivet i 1994, har mere end 80.000 primært danske virksomheder valgt at basere deres vigtigste administrative opgaver på løsningen. Disse kunder kan nu fortsat få udbytte af styrkerne i Microsoft Dynamics C5 – simpelt at bruge, nemt at lære.

  Ny funktionalitet og integrationsmuligheder

  Samtidig får kunderne nu adgang til styrkerne bag Microsoft Dynamics NAV: Muligheden for at få systemet fra skyen, integration med Office 365, og fortsat support af Microsofts stærke tekniske fundament. Dermed drager Microsoft Dynamics C5 kunder nu fordel af et netværk med 180.000 kunder på verdensplan samt den betydelige milliardinvestering, som Microsoft hvert år gør i innovation og produktudvikling.

  Kernemålgruppen for Microsoft Dynamics C5 er de mange små virksomheder og iværksættere, som dansk erhvervsliv i stor stil består af. De har brug for et stabilt og velafprøvet regnskabsprogram, som de kan stole på og som kan hjælpe dem med, at aflevere de nødvendige rapporteringer til f.eks. SKAT, Erhvervsstyrelsen og andre offentlige myndigheder – både i dag og i fremtiden.

  Vi får løbende input både fra kunder, revisorer og partnere, der ønsker ny funktionalitet og bedre integrationsmuligheder. Vi ønsker at give både eksisterende Microsoft Dynamic C5 kunder og nye kunder en mulighed for at få opfyldt disse behov, og muliggør flytningen af Microsoft Dynamics C5 til Microsoft Dynamics NAV.

  Klar til skyen

  Microsoft Dynamics C5 2014 kan implementeres på Microsoft Azure, som er Microsoft egen hosting platform, i et partner hosting-center eller on-premise – præcis som kunden måtte foretrække. Strategien for Microsoft Dynamics C5 vil fortsat være, at udvikle den bedste løsning til virksomheder med 1-5 pc’er og 1-3 regnskabsbrugere.

  Microsoft vil forsat supportere de eksisterende Microsoft Dynamics C5 kunder frem til 31. december 2018. Eksisterende kunder vil have mulighed for at opgradere til Microsoft Dynamics C5 2014.

  Microsoft leverer den basisfunktionalitet, som de fleste virksomheder har brug for. Løsningen vil også fremover blive leveret via Microsoft-partnere, som kan tilsætte deres branche-ekspertise i form af standardløsninger, der vil give kunderne endnu mere værdi af Microsoft Dynamics C5 end bare almindelig generisk økonomistyring. Hvorfor gå på kompromis bare fordi man er en mindre virksomhed?

  ”Afgørende at vi kan imødekomme kundernes behov”

  Hos Microsoft partneren IT-Effect, som har udviklet Microsoft Dynamics C5-løsninger til danske virksomheder siden 2004, ser man frem til mulighederne, der følger med Microsoft Dynamics C5’s nye platform.

  ”For IT-Effect er det helt afgørende, at vi kan imødekomme vores kunders behov. De efterspørger simplere it, bedre integration til andre systemer, adgang til data fra web og mobile devices. Derfor hilser vi Microsoft Dynamics C5 2014 meget velkommen,” siger Kim Friis, direktør i IT-Effect.

  Prøv Microsoft Dynamics C5 2014 i din virksomhed

  Når den nye version frigives først i oktober kan man prøve Microsoft Dynamics C5 2014 gratis hos en af vores partnere og opleve de mange nye muligheder og fordele. Microsoft Dynamics C5 2014 arbejder lettere sammen med Microsoft Office og dermed Excel - brugere skal derfor ikke have stor it-viden for selv at kunne binde programmerne sammen.

  Fordele i Microsoft Dynamics C5 2014 omfatter:

  • Bedre økonomistyring: Microsoft DynamicsC5 2014 giver en unik og effektiv brugeroplevelse, som er baseret på den udbredte og velkendte Office-platform. Microsoft tilbyder nem migrering til de øvrige Microsoft Dynamics-produkter i takt med at mindre virksomheder vokser og deres behov ændrer sig.
  • Lettere momsrapportering: Microsoft Dynamics C5 2014 hjælper små virksomheder til nemmere at håndtere og indberette deres moms.
  • Understøtter din vækst: Microsoft Dynamics C5 2014 er bygget på samme teknologi som Dynamics NAV, så din Microsoft Dynamics C5-løsning kan vokse i takt med din virksomhed. Men du kan også gå endnu videre – for med den nye platform er du sikret en nem migrering til Dynamics NAV, hvis virksomheden ’vokser fra’ Microsoft Dynamics C5 og får behov for en mere avanceret økonomistyringsløsning eller f.eks. flytter dele af forretningen uden for Danmark.

  Vh. Alexander Schadow, Business Group Lead, Microsoft Dynamics, aschadow@microsoft.com

   

 • Microsoft mener

  For 10 år siden blev verden mindre

  I dag fylder Microsofts chat- og videotjeneste, Skype, 10 år. For at markere dagen har vi her samlet nogle sjove og tankevækkende eksempler på, hvordan Skype har været med til at gøre verden mindre ved at forbinde mennesker på tværs af landegrænser.

  • På blot 10 år har Skype ændret menneskelige relationer verden over: Skype har muliggjort mere end 1,4 billioner (tusinde milliarder) minutter telefon- og videokald, svarende til mere end 2,6 millioner år af samtaler. Og hver dag taler Skype-brugere sammen i 2 milliarder minutter.
  • En af årsagerne til Skypes hurtige vækst er tilgængeligheden på tværs af forskellige kommunikationsplatforme, herunder voice, video og chat – både gratis og betalt. Skype forbedrer kommunikation for alle, uanset operativsystem (Windows, Mac og Android) og uanset om du bruger Skype på din pc, laptop, smartphone, tablet og tv.
  • Skype er for alle – uanset alder og land – og er en nem måde at kommunikere med venner, familie, kollegaer og forretningsforbindelser takket være gratis video- og telefonkald samt lave takster til mobiler og stationære telefoner.
  • Skype har kickstartet samtaler over internettet og løbende udviklet nye funktioner, herunder videobeskeder, voicemail og adgang til 2,1 millioner trådløse hotspots i verden.

   

   

  Skype har ligeledes været med til at gøre en forskel i samfundet:

  • Skype’s partnerskab med FN's Højkommissær for Flygtninge (UNHCR) har bragt Skype til 120 flygtningelejre i verden og hjælper de frivillige arbejdere med at være i kontakt med deres familier, mens de gør en forskel hos de udsatte.
  • Skype i klasseværelset bliver brugt af lærere, som kan udvide undervisningen ved f.eks. at møde nye mennesker, introducere eksperter, kommunikere på tværs landsdele og landegrænser og dele ideer med andre skoler.
  • Skype bliver også brugt i sundhedssektoren, bl.a. til fjernundervisning af operationer, sparring og deling af specialistviden verden over.

   

   

  Skype er også underholdning:

  • Er det mon muligt at Skype med 200 lande i verden? Se denne video, hvor en komiker gør forsøget og få svaret.
  • Vidste du i øvrigt, at Skype har været brugt i adskillige film og TV-programmer, herunder Iron Man 3, Oprah, 60 minutes og The Hangover Part II? Se alle eksemplerne her.

  Som en del af 10-årsjubilæet kan Skype-brugere mellem d. 29. august og 1. september få 30 minutters gratis Skype WiFi, som så kan benyttes de næste 30 dage.

  Fremtiden handler om forenet kommunikation

  I dag kan vi altså nemt og hurtigt nå hinanden – og det gælder lige fra dagligstuen til bestyrelseslokalet. Derfor har Lync og Skype siden 29. maj kunne ’tale sammen’. Brugere fra hele verden kan dermed nemmere tale med hinanden på tværs af tjenesterne. Sammenkoblingen af Lyncs rige funktionalitet og Skypes globale rækkevidde er derfor central del af Microsofts arbejde med at strømline og forene de værktøjer, der understøtter vores daglige kommunikation og samarbejde.

  Læs mere om Skype her og se infografikken herunder.

  Vh. Jørgen Rahbek, produktchef, Microsoft Lync, jorgenr@microsoft.com 

   

 • Microsoft mener

  Microsoft frigiver Windows 8.1 til pc-producenter

  Vi kan med stor glæde annoncere, at vi fra i dag frigiver RTM-versionen (release to manufacturing) af Windows 8.1 og Windows 8.1 RT til pc-producenter.

  Det betyder, at vores mange hardware-partnere nu kan begynde at forberede deres spændende nye Windows-tablets og pc’er til danske kunder – og dermed få de sidste detaljer på plads, inden Windows 8.1-opdateringen udrulles 18. oktober.

  Du kan læse mere om RTM-annonceringen her.

  Vh. Martin Thorning Hansen, divisionschef for Windows, Microsoft Danmark (mthansen@microsoft.com).

 • Microsoft mener

  Alt, hvad du har brug for – lige fra Start

  Hos Microsoft fokuserer vi på at levere én oplevelse på tværs af alle dine enheder. Det centrale i den strategi er de Microsoft services og apps, du finder lige fra Start på din nye Windows-enhed. 

  Dette er det første i en serie af blogindlæg, der sætter fokus på de apps og services, der driver visionen om én oplevelse. En oplevelse, der bliver levende gennem mere end 20 nye og forbedrede Microsoft-apps og -services i Windows 8.1 – inklusiv en ny app, som vi kan offentliggøre navnet på i dag – Skype, lige fra Start!

  Det handler om, hvor du vil hen i dag...

  At være forbundet, udtrykke sig selv, få ting gjort, have det sjovt – det er nogle af de vigtigste ting, vi alle gør hver dag. Det mener vi, at din Windows-enhed skal afspejle lige fra det øjeblik, du tænder for den.

  Windows-oplevelsen i dag er resultatet af noget af en evolution. Fra sidste års styresystem med spørgsmålet “Hvor vil du hen i dag?”, Windows 8 og det kommende Windows 8.1 er der tale om et friskt perspektiv og en ny, komplet oplevelse, der sætter fokus på de ting, vi værdsætter mest.

  Vi har opbygget en voksende base af apps og services. Bing, Skype, Internet Explorer, SkyDrive, Outlook.com, Xbox Music, Video og Spil er bare nogle af de oplevelser, som nu er en del af din nye Windows-enhed. Hver service er fascinerende i sig selv, men den rigtige magi opstår, når de flyder sammen og skaber én oplevelse. 
  SkyDrive er et godt eksempel på vores nye vision. Mange af de, der har haft mulighed for at tage et smugkig på 8.1, er blevet ramt af “den hemmelige ingrediens” bag SkyDrive’s integration i Windows, der fundamentalt ændrer spillet, når det kommer til at få offline-adgang til alle dine filer i skyen.

  Her er, hvad der er blevet sagt om vores nye vision:

  SkyDrive er kun begyndelsen. Med Bing giver Windows 8.1 mulighed for dybe søgninger på tværs af apps, som muligvis vil ændre din holdning til, hvordan du søger på nettet og i dine egne ting. Nye muligheder til dine fotos og minder og syv omfangsrige Bing-apps til opskrifter, sport og nyheder, der alle er skabt til at arbejde sammen i perfekt harmoni med din nye Windows-enhed.

  Skype, lige fra Start

  Vi mener, at forbindelse og deling bør være en ukompliceret del af enhver Windows-oplevelse.  Over 300 millioner mennesker bruger i dag Skype til de mest personlige forbindelser i deres liv, til at dele store og små hverdagsøjeblikke på tværs af beskeder, lyd- og video-opkald.  Med Windows 8.1 er Skype med lige fra Start og gør din nye Windows-enhed til den bedste måde at være tæt og forbundet på.

   

   

  Som Steve Ballmer sagde, vi ved, at “Microsoft har en oplagt mulighed for at tilbyde forbrugerne en samlet oplevelse på tværs af alle aspekter i deres liv.” Med vores apps og services, som kommer med Windows 8.1, bringer vi de ting til live, som betyder allermest for dig. At holde forbindelsen med din familie, mens du er på farten, bevare og dele minder, få arbejdet klaret – hurtigt og effektivt – og sikre en seriøs sjov oplevelse samtidig.

  Vi bestræber os på, at Windows skal stå for de bedste forbrugeroplevelser på hvilken som helst enhed – det bedste musik gennem Xbox Music, det bedste web gennem IE, den bedste cloud storage med SkyDrive, den bedste mail-løsning med Outlook.com, verdens mest robuste produktivitets-suite i Office og meget mere. Nedenfor ser du en oversigt over de apps og services, der kommer til at være en central del af din nye Windows-enhed.

  Over de kommende måneder vil vi fortælle mere om den nye samlede oplevelse, der kommer fra Microsoft som en del af Windows, men indtil da kan du tjekke nogle af de nye og forbedrede apps og services ud med Windows 8.1 preview

  Vh. Ryan Gavin, General Manager, Microsoft Apps & Services

  Oversat fra engelsk - se det originale blog-indlæg.

 • Microsoft mener

  Sæt kryds i kalenderen - Windows 8.1 er på vej!

  Vi har tidligere fortalt om Windows 8.1 Preview her på Microsoft Mener. Men nu er ventetiden snart slut: Fra d. 18. oktober kl. 22.00 bliver Windows 8.1 frigivet i Danmark som en gratis opdatering til brugere af Windows 8 gennem Windows Store.

  Så husk at sætte et kryds i kalenderen!

  Windows 8.1 byder på mange nyheder, bl.a. bedre muligheder for personalisering, Internet Explorer 11, søgninger understøttet af Bing, nye indbyggede applikationer, en forbedret Windows Store-oplevelse med friske apps, forbindelse til skyen via SkyDrive og meget mere.

  Hvis du ikke har prøvet de nye features og forbedringer endnu, kan du stadig nå det med Windows 8.1 Preview. Virksomheder kan også teste Windows 8.1 gennem Windows 8.1 Enterprise Preview.

  Du kan finde mere information her.

  Vh. Martin Thorning Hansen, divisionschef for Windows, Microsoft Danmark (mthansen@microsoft.com).

   

 • Microsoft mener

  Fremtidens vækst findes i big data, mobilitet, enterprise social og cloud

  Da Steve Ballmer i juli gik på scenen på Microsofts årlige partnerkonference, WPC, var de vigtigste budskaber ikke til at tage fejl af: Microsoft er i fuld gang med transformationen fra at være en softwarevirksomhed til at levere devices og services. Og vi vil have partnerne og kunderne med på rejsen. Derudover blev fire tendenser fremhævet, som vigtige for vores kunder og partnere i løbet af det næste år: big data, mobilitet, enterprise social og cloud.

  Big data fører til bedre beslutninger

  Big data er af Gartner og IDC vurderet som en af tidens megatrends. I Microsoft er big data næste skridt på rejsen efter business intelligence. Det er vores mål at give virksomheder de rette værktøjer til nemt at kunne analysere, strukturere og opnå indsigt i store mængder af informationer – både fra virksomhedens egne datasæt og via intelligent søgning fra eksterne kilder. Data bliver således et konkurrenceparameter, der hjælper virksomheder til at træffe bedre beslutninger. Da datagrundlaget nu kan fremvise data både frem og tilbage i tiden og vise konklusionerne på en overskuelig måde, får virksomhederne større transparens over mål og resultater. De kan dermed bedre planlægge og geare deres forretning til vækst samt reagere hurtigere på forandringer i deres omverden.

  Mobilitet frigør medarbejderne fra kontoret

  Over 3,6 millioner nye mobile enheder og tablets bliver aktiveret hver dag – det er mere end fem gange så mange som antallet af børn, der fødes hver dag. Der er ingen tvivl om, at mobilitet er kommet for at blive, og verden bliver fortsat mere og mere mobil i takt med bedre internetdækning, nye smartphones, tablets og pc’er. Mobilitet er derfor en central del af Microsofts strategi fremadrettet, og det er vores mission at hjælpe danske virksomheder med at udnytte fordelene ved øget mobilitet. På den rejse er Windows 8.1, Office, forretningsapplikationer og nye devices nøglen til at høste gevinsterne.

  Sociale værktøjer øger produktiviteten

  En Microsoft-undersøgelse viser, at 49 pct. af medarbejdere i SMV’er og 45 pct. i større virksomheder mener, at brugen af sociale værktøjer på arbejdspladsen øger produktiviteten. Og 39 pct. af medarbejdere i SMV’er og 36 pct. i større virksomheder siger, at de kan udføre deres arbejde bedre med sociale samarbejdsværktøjer på arbejdspladsen.

  Undersøgelsen viser også, at medarbejdere ønsker sociale samarbejdsværktøjer og faktisk er villige til at betale af egen lomme. I Microsoft bliver udbredelsen af sociale værktøjer som Yammer, Lync og SharePoint centrale for at realisere visionen om fremtidens arbejdsplads, hvor medarbejderne kan arbejde både fleksibelt og produktivt. Vi vil ligeledes opleve, at social forretningssoftware bliver integreret i de eksisterende kontor- og forretningsapplikationer, vi kender i dag.

  Cloud giver partnere større fortjeneste og kunderne mere fleksible løsninger

  En Microsoft-sponsoreret IDC-undersøgelse viser, at de Microsoft-partnere, som satser på skyen, opnår større indtjening og får nye kunder næsten dobbelt så hurtigt som de partnere, der ikke satser på skyen. Undersøgelsen viser også, at skyen er umulig at komme udenom i fremtiden:

  • Virksomheder forventer at bruge 547 milliarder kr. på IT-tjenester i en offentlig sky i 2016
  • Den offentlige sky vil dermed opleve fem gange så høj vækstrate som it generelt
  • To tredjedel af kunderne forventer at have én cloud-leverandør, der dækker alle behov

  Uanset om virksomhederne vælger den offentlige sky, den private sky eller en hybrid sky, som er en kombination af skyen og on-premise, vil Microsoft være med på kundernes rejse mod deres optimale it-løsning. 

  For et kort overblik over cloud-undersøgelsens resultater, se denne IDC infografik (PDF). Mere information omkring WPC og Microsofts strategi findes her.

  Vh. Erik Kaae, Direktør for mindre og mellemstore virksomheder og partnere, erik.kaae@microsoft.com

Page 1 of 1 (6 items)