June, 2014

 • Microsoft mener

  Der sker (STORE) ting med OneDrive!

  I løbet af juli måned giver vi alle vores Office 365-brugere 1 TB lagerplads i OneDrive som en del af deres abonnement – en ændring, som gælder for Office 365 Home, Office 365 Personal og Office 365 University.  

  1 TB er rigtig, rigtig meget lagerplads – her er et par fun facts, der sætter det lidt i perspektiv:

  • 1 TB kan lagre omkring 8.000 gange mere data end den gennemsnitlige hukommelse for et menneske
  • 1 TB svarer til, at man lagrer omkring 2.000 timers musik i CD-kvalitet
  • 1 TB svarer til, at man tager omkring 50.000 træer og laver til papir, som man printer og gemmer
  • 1 TB svarer til, at man lagrer omkring 1.000 kopier af Encyclopedia Britannica – i den fulde version

  Der er også gode nyheder til de af vores brugere, som anvender OneDrive uden at have et Office 365-abonnement. For hvor man tidligere fik 7 GB gratis lagerplads, så får man fremover 15 GB gratis lagerplads. Desuden sænker vi priserne på ekstra lagerplads drastisk, så du fremover kan få:

  • 100 GB ekstra lagerplads for 14 kroner per måned (tidligere var prisen 45 kroner)
  • 200 GB ekstra lagerplads for 28 kroner per måned (tidligere var prisen 70 kroner)

  Læs mere om ændringerne på vores OneDrive Blog og på vores Office Blog.

  Vh. Anne-Marie Gjellerup, produktchef for Office i Microsoft Danmark / anneg@microsoft.com

  Ps. Vil du vide mere om OneDrive?

  OneDrive er Microsofts tjeneste til lagring af data i skyen. Her kan du gemme dokumenter, billeder, film og musik, så du altid har adgang til dine ting uanset, om du bruger en laptop, en tablet eller en smartphone. Med OneDrive kan du også nemt dele dine filer med andre, og når du gemmer dine filer i skyen, betyder det også, at du ikke selv behøver at tænke på backup af dine data – dette klarer vi for dig.

  Du opretter din gratis OneDrive-konto på OneDrive.com

  Office 3-hvaffornoget?

  For snart halvandet år siden introducerede vi Office 365, som er dine velkendte Office-programmer i en helt ny version: Office på abonnementsbasis – eller Office som en tjeneste, man kan bruge på tværs af både laptops, tablets og smartphones.

  Office 365 adskiller sig fra den traditionelle Office-pakke, fordi Office 365 ’bor’ i skyen og lagrer dine ting i skyen – så du ikke alene har adgang til programmerne på dine mobile enheder, du har også adgang til dine ting uanset, hvor du befinder dig. Med Office på abonnementsbasis er du også altid sikret, at du har den nyeste version af Office-programmerne – så når vi f.eks. introducerer nye funktioner i Word, PowerPoint eller Excel, så får du dem helt automatisk.

  Læs mere på Office.com

 • Microsoft mener

  Social medieovervågning, kundeservice og nye marketingværktøjer i fokus med Dynamics CRM Online-opdatering

  Det globale marked for CRM-systemer er 100 milliarder dollar værd, og danske virksomheder investerer da også over 750 millioner kroner i CRM-systemer ifølge en rapport fra Copenhagen Business School. En opgørelse fra analysehuset Gartner viser ligeledes, at investeringer i CRM-systemer til styrkelse af salg, markedsføring og kundeservice stiger hurtigere end andre forretningsorienterede it-systemer.

  Virksomheder er i dag udfordret, da kunder agerer og reagerer meget anderledes end tidligere. Kunder er i dag meget bedre oplyste, inden de træffer deres købsbeslutning, bl.a. i kraft af sociale medier, og dermed er de meget mere bevidste om deres konkrete behov for leverandører og produkter. Det stiller helt nye krav til marketingcheferne, som nu skal have styr på virksomhedens brand, og hvordan produkter og services bliver modtaget. Det øgede behov for markedsinformation gør, at CRM-systemerne bliver mere nuancerede, leverer bedre kundeoplevelser og giver bedre indsigt i kundernes respons og adfærd.


  Microsoft lancerer nu den såkaldte Spring Wave-opdatering til Dynamics CRM Online. Opdateringen indeholder avancerede marketingværktøjer, som giver bedre mulighed for at planlægge kampagner, målrette budskaber, analysere markedet, måle kampagners investeringsafkast samt engagere kunder på tværs af kanaler.

  Social medieovervågning er en anden vigtig funktion i CRM Online-opdateringen, som giver virksomhederne bedre indsigt i deres kunders reaktioner på produkter, brands. Funktionen giver også mulighed for at overvåge konkurrencesituationen samt engagere sig i samtaler og kommentarer online og i realtid.

  Dertil kommer en ny og mere personlig kundeservicefunktion, hvor kundeservicecentre bl.a. kan håndtere flere forespørgsler på én gang og nemmere kan håndtere svar på kundeforespørgsler.

  Huset Markedsføring er blandt de danske kunder, der allerede benytter Dynamics CRM 2013 og ser gode perspektiver i Spring Wave-opdateringen. Direktør Michael Raffnsøe siger:

  ”Vi har i Huset Markedsføring længe kigget på forskellige CRM-systemer, som enkelt kan kobles til vores Navision ERP og øvrige systemer, og som er drevet ud fra solid marketingtænkning.  Med  Microsofts lancering af CRM 2013 var valget relativt let – og forventningerne er blevet endnu højere med de nye egenskaber, der netop er annonceret.”

  EU godkendelse af Dynamics CRM Online

  Microsoft er den første og eneste virksomhed, der har opnået godkendelse af CRM-løsningerne hos EU. Dynamics CRM Online opfylder således kravene til kontraktuelle forpligtelser ifølge EU’s model clauses og de høje EU krav omkring beskyttelse af personlige informationer, jf. artikel 29 (Working Party). Med anerkendelsen kan kunderne føle sig sikre på, at deres følsomme data er beskyttet og samtidig udnytte fordelene i de nye værktøjer på tværs af marketing, salg og kundeservice.

  Spring Wave-opdateringen gælder for CRM Online-kunder, og on-premises-kunder har adgang til den nye funktionalitet via Microsoft Dynamics CRM 2013 Service Pack 1.  

  Læs mere om nyhederne i Dynamics CRM opdateringen i et dette blogindlæg og på vores internationale CRM blog.

  Vh Alexander Schadow, Business Group Lead, Microsoft Dynamics; aschadow@microsoft.com.

Page 1 of 1 (2 items)