July, 2014

 • Microsoft mener

  Fælles forretning i en mobile first, cloud first verden

  I disse dage samles over 16.000 partnere, Microsoft-medarbejdere og andre it-branchefolk på Microsofts årlige partnerkonference, WPC, i Washington D.C. for at diskutere, hvordan partnerne kan optimere deres forretning ved salg af Microsoft-løsninger og samtidig give kunderne de bedste løsninger og aftalemodeller. Over 100 danske partnervirksomheder deltager på konferencen, som er stedet, hvor de møder ligesindede og bliver opdateret på nye initiativer, der skal styrke deres forretning fremadrettet.

  I sidste uge annoncerede vi en række produktnyheder inden for Office 365 og Azure, der skaber værdi i den mobile-first, cloud-first-verden, som vi lever i. På WPC går vi et spadestik dybere og præsenterer nye aftalemodeller, som giver partnerne bedre værktøjer til at hjælpe vores fælles kunder med at udnytte produktivitets- og omkostningsgevinster i skyen.

  Ny aftalemodel gør det nemmere for partnere at sælge cloud

  For at imødekomme stigende efterspørgsel efter cloud-løsninger, optimerer Microsoft nu partnerprogrammet, så det bliver nemmere for partnerne at indkøbe, installere og anvende Microsofts cloud-løsninger. Det såkaldte Microsoft Cloud Solution Provider Program giver partnerne 100 pct. ejerskab over kundeforholdet.

  ”Det er afgørende for os, at vores partnere har de bedste forudsætninger for at sælge vores cloud-løsninger. Cloud Solution Provider-programmet giver partnerne fuld kontrol over al kontakt med kunden, så de bedre kan imødekomme kundens behov. Samtidig står de selv for fakturering, support og muligheden for at sælge deres egne værktøjer, produkter og services. Partnerne kan dermed sikre, at vores fælles altid kunder får den absolut bedste cloud-løsning,” siger Erik Kaae, direktør for mindre og mellemstore virksomheder og partnere i Microsoft Danmark.

  Programmet omfatter i første omgang Office 365 og Windows Intune og vil på sigt inkludere alle Microsofts cloud-løsninger.

  Blandt de andre nye tiltag fra konferencen, som vil gavne partnerne, er:

  • Dynamics CRM Online kommer på Open-programmet, der starter senere på året. Programmet medfører nye fordele for Dynamics-partnere i forhold til at sælge til SMV-markedet, som i Danmark udgør en stor del af det totale virksomhedsmarked. Annonceringen kommer kort tid efter, at også Azure bliver tilgængelig i Open-programmet. Ved at tilbyde vores kommercielle cloud-løsninger i Open-programmet får partnerne en ensartet og velkendt licensmodel, som giver fleksible muligheder for betaling, nye vækstmuligheder og styrkede kundeforhold.
  • Microsoft Azure oplever i øjeblikket en vækst på over 1.000 nye kunder om dagen og indeholder mere end 5.000 partnerapplikationer og ydelser, som kører på Azure. Vi offentliggør derfor nu Azure Certified-programmet, som giver partnerne større vækstmuligheder ved at promovere og sælge egen applikationer på Azure.
  • Tre nye cloud-fokuserede kompetencer skal sikre, at partnerne får bedre udnyttelse af skyen og samtidig kan tilbyde kunderne stærkere integration af nye og eksisterende løsninger i skyen. Microsofts partnere får adgang til kompetencerne, som kan føre til øget performance i Office 365 og Microsoft Azure. Kompetencerne knytter sig til Office 365-løsninger på SMB-markedet, Office 365-produktivitetsløsninger til store virksomheder, og en forbedret cloud-platform til partnere, som specialiserer sig i infrastruktur, Platform as a Service (PaaS) og Software as a Service (SaaS). Læs mere om kompetence-programmet, som erstatter programmerne Cloud Accellerate, Cloud Deployment og Azure Circle.

  Danske partnere begejstrede for nye forretningsmodeller

  En delegation på over 100 danske partnere deltager på partnerkonferencen, og nogle bliver sågar hyldet i et internationalt forum. Danske Sitecore, der leverer CMS-løsninger baseret på Windows Azure, er netop kåret som Årets Globale ISV Partner, hvilket er en stor anerkendelse at modtage.

  Microsoft-partneren SE Cloud Factory deltager på konferencen og er positivt stemt overfor de nye partnerprogrammer, der især gavner SMB-markedet. Direktør for SE Cloud Factory, Christian Frederiksen, siger:

  ”Microsofts nye Cloud Solution Provider-program er skræddersyet til vores forretning, vores forhandlere og deres kunder. Langt de fleste mindre og mellemstore virksomheder foretrækker nemlig, at deres eksisterende og betroede it-leverandør tager det fulde ansvar i forbindelse med leverancen af en ny cloud løsning – og det er nu muligt med Office 365. Sammen med eksempelvis Windows Azure Pack kan Microsoft-partnere nu få flere cloud services leveret samlet ét sted fra, hvilket gør det lettere for dem at servicere kunderne bedst muligt.”

  Netcompany, som i november blev kåret som Årets Microsoft Partner i Danmark, blev ligeledes hyldet på konferencen sammen med de andre landes partnervindere. Netcompany tilbyder stortset hele paletten af Microsoft-produkter, herunder produktivitetsløsninger, Application Platform og Dynamics – såvel on-premise, i skyen og i form af hybride løsninger. Netcompany modtog prisen, da de har vækstratet markant på både omsætning, indtjening og i antallet af medarbejdere.

  Thomas Cordth, Partner og Områdedirektør i Netcompany siger: "WPC er en god mulighed for Netcompany at se, hvilken retning Microsoft går i, så vi kan forberede vores organisation på nye initiativer og produkter, som vi kan anvende direkte ude hos vores kunder"

  Se præsentationerne fra WPC på www.digitalwpc.com og følg nyhederne på Microsoft News Center.

  Vh. Jakob Andersen, PR manager, a-jaand@microsoft.com

   

 • Microsoft mener

  Machine Learning, cloud, cloud og mere cloud på Microsofts partnerkonference

  I næste uge afholder Microsoft sin årlige Worldwide Partner Conference (WPC), som i år finder sted i Washington D.C. Her samles repræsentanter fra over 8.000 virksomheder, der arbejder med at udvikle, implementere og sælge Microsofts produkter og teknologier, med 3.300 Microsoft-medarbejdere til en af it-branchens største konferencer. Målet er at styrke partnervirksomhedernes bånd med hinanden og til Microsoft for at kunne levere endnu større værdi til de fælles kunder. Det er over 100 danske partnervirksomheder blandt deltagerne.

  Forud for konferencen annoncerer Microsoft en række helt nye teknologier og services, der er udviklet til virksomheder og it-brugere i en mobile first, cloud first-verden. Det vil sige en verden, hvor virksomheder i stigende grad bruger og efterspørger nye cloud-løsninger, der sænker it-driftsomkostninger, styrker innovation og giver større effektivitet. Og hvor brugerne forventer at kunne tilgå sine mails, arbejdsdokumenter og sociale tjenester når som helst, hvor som helst og fra en hvilken som helst enhed – om det så er en pc, tablet, smartphone eller noget fjerde.

  Blandt de vigtigste nyheder er:

  Hybride skyer og Machine Learning

  • Microsoft Azure StorSimple er en hybrid cloud-lagringsløsning til datahåndtering, som forenkler backup og datagendannelse ved nedbrud, konsoliderer styring og sender on-premise data i skyen til udvikling og test af nye applikationer. Azure StorSimple bliver tilgængelig 1. august og giver Microsoft-partnere mulighed for at hjælpe deres kunder med en løsning, der kan håndtere alle typer lagring. Azure StorSimple forenkler backup og datagendannelse ved nedbrud, konsoliderer styring og hjælper lokalt baseret data i skyen til udvikling og test af nye applikationer. Læs mere om StorSimple her.
  • Microsoft Azure Machine Learning bliver tilgængelig i preview fra mandag d. 14. juli. Azure Machine Learning giver udviklere og dataanalytikere mulighed for at opbygge avancerede analytiske, cloud-baserede applikationer på kort tid. På blot få timer kan man med Azure Machine Learning skabe databaserede applikationer til at forudsige og ændre fremtidige hændelser, fx i sundhedssektoren med patientdata, i komplekse produktionsprocesser eller i lagerstyring – tidligere kunne udviklingen af denne type analysemodeller og applikationer tage uger eller måneder.
  • Microsoft Azure Preview Portal er en helt ny cloud-oplevelse, der bringer forskellige cloud-teknologier sammen i ét samlet overblik, hvilket gør virksomheder i stand til at levere softwareløsninger i skyen hurtigere og nemmere. På mandag lander en ny Infrastructure as a Service (IaaS) funktionalitet til portalen, så brugerne nemmere kan håndtere en eller flere virtuelle maskiner i skyen samtidig.

  Bedre produktivitet og samarbejde

  • I marts lancerede Microsoft en ny social søgetjeneste under kodenavnet ”Oslo” til Office 365. Det endelige produkt, der hedder Delve, bliver tilgængelig for Office 365-kunder senere i år. Det giver en ny måde at foretage søgninger på tværs af alle dine dokumenter, SharePoint teamsites og samtaler i Yammer og Outlook. Ved hjælp af machine learning-teknologi identificerer Delve både indhold og data, som passer til brugerens igangværende projekter, interesser og arbejdsforbindelser og giver dermed adgang til ny relevant information, man ellers ikke ville opdage. Delve nedbryder kort sagt informationssiloer i organisationen, så man som medarbejder får mere fra hånden og så teams bedre kan samarbejde.
  • Endelig vil en ny Office 365 plan til SMV’er blive tilgængelig i løbet af efteråret. Den nye plan er et resultat af feedback fra vores kunder og partnere om, at SMV-kunder ønsker at vokse med Office 365. De nye tiltag simplificerer salgsprocessen for SMB-partnere, forkorter salgscyklussen og øger muligheder for mersalg. Læs mere på Office-bloggen.

  Læs mere om WPC her på Microsoft Mener i næste uge, når konferencen sparkes i gang.

Page 1 of 1 (2 items)