• Microsoft mener

  Pulse-app er klar i web-version med Internet Explorer 10

  Den populære nyheds-app Pulse kommer nu i en web-version optimeret til Internet Explorer 10 med Windows 8, der byder på en mere dynamisk og intuitiv brugeroplevelse til især touch-baserede enheder.

  Med Pulse kan brugere samle deres egen personlige nyhedsoversigt i en enkel og overskuelig app med feeds fra op til 20 nyhedskilder og blogs, der vises i et smart billedgalleri. Og nu er tager Pulse skridtet fra app til web.

  I samarbejde med udviklere fra pixel lab har teamet bag Internet Explorer transformeret Pulse-app’en til en HTML5-hjemmeside. Det ’nye’ Pulse er optimeret til IE 10 på tablet-enheder, men fungerer i alle moderne browsere.

  Med IE 10s nye user interface, der udnytter den fulde skærm til visning af hjemmesider og leverer en ultrahurtig og flydende touch-oplevelse, vil brugerne opleve en mere dynamisk og flottere version af Pulse sammenlignet med den oprindelige app-version – og Pulse til IE 10 er dermed et rigtig godt eksempel på, hvordan vi kommer til at opleve internettet fremover.

  Læs mere om Pulse-projektet på Microsoft News Center og på Exploring IE bloggen. Se også demo-videoen af Pulse til IE10 her – eller prøv Pulse til web her www.pulse.me. Oplev Pulse til IE 10 ved at hente prøveversionen af Windows 8 her.

  VH. Katrine Prien, a-kaprie@microsoft.com

 • Microsoft mener

  Her er IT-chefens gode råd til medarbejderne inden sommerferien

  Hvordan kan medarbejderne bedst gøre sig klar til ferie væk fra kontoret? Microsofts it-chef Danni Evers giver her nogle gode råd, som Microsoft anbefaler virksomhedens egne ansatte, inden de pakker solcremen og tjekker baggagen ind.

  ”Det første jeg vil pege på er, at medarbejderen skal huske at installere alle nye patches og sikkerhedsopdateringer, hvis ikke dette sker fra centralt hold. Har vi fx brug for at tage vores pc med på ferien, hvor vi typisk har adgang via et langsommere netværk, kan en pc tage meget lang tid at opdatere. Desuden er det sund fornuft i forhold til sikkerheden,” siger Danni Evers.

  Danni Evers giver desuden medarbejderne disse gode råd med på vejen inden ferien:

  2)      Husk at ændre password inden ferien – så er man sikker på, at man ikke kommer tilbage til en pc med udløbet password.

  3)      Tjek mailboksens størrelse – ryd op! Det giver hurtigere adgang til mails på fx smartphones o.l. Desuden bliver man fri for at gennemse store mængder mails, når man kommer tilbage.

  4)      Aktivér Out of Office i Outlook. Det er rart at vide, hvornår vi som afsender kan forvente et svar.

  5)      Husk at aflyse møder. Mange møder er sat med fast interval. Det er godt kollegaskab at aflyse på forhånd, så de andre deltagere ikke venter forgæves.

  6)      Blokerer den tid du er på ferie i dit kalendersystem, fx Outlook, så  man ikke bliver indkaldt til møder.

  7)      Og som med Out of Office, bør medarbejderne også opdatere telefonsvaren med aktuel og relevant information – husk også at ændre tilbage efter ferie.

  8)      Bruger virksomheden fx Lync Enterprise, kan man med fordel viderestille opkald til en kollega via Lync.

  Selvom vi har adgang til vores data, kalender og mail via skyen og på vores smartphones, er det sidste råd fra Danni Evers: Husk nu at holde ferie - også fra pc'en og mobilen!

 • Microsoft mener

  Microsoft tilbyder nu Office 365 for Education gratis til skoler

  Microsoft stiller fremover Office 365 frit til rådighed for alle danske uddannelsesinstitutioner, fra folkeskolen til universiteterne.

  Office 365 bliver fra den 27. juni frit tilgængeligt for lærere såvel som elever på landets uddannelsesinstitutioner. Med Office 365 får skolerne en samarbejdsplatform, hvor elever kan få adgang til chat, video, mapper og opgaver – uanset hvor de er, blot de har netforbindelse.

  Microsoft har et stort engagement på skoleområdet og undervisning i det hele taget. Vi er derfor glade for nu at kunne stille Microsoft Office 365 frit tilgængeligt for denne sektor. Elever på skoler og universiteter udgør Danmarks vigtigste råstof. Med en Office 365-løsning kan elever og lærere få en samarbejdsplatform, mens eleverne får de kompetencer, som de vil kunne bruge på deres fremtidige arbejdspladser, ” siger salgschef for undervisningssektoren Julich Wiberg.

  Succes med pilotprojekt på Gentofte skoler

  ”Løsningen med Office 365 er et paradigmeskift inden for undervisning i Danmark. Office 365 giver en helt ny dimension på læring. Vi har fået en mere dynamisk løsning, hvor vi kan samarbejde på en mere fleksibel måde – uafhængig af tid og sted. Til forskel fra skoleintra kan vi nu i langt højere grad dele og samarbejde omkring projekter. Vi har fået en platform i skyen, som alle nu kan tilgå uden at have et specielt stykke software installeret. Vi kan derfor få langt flere med – også fordi vi ikke er afhængig af én bestemt type hardware,” siger IT-didaktisk konsulent i Gentofte Kommune Mads-Peter Gallt.

  Office 365 for Education er et stærkt fundament for skolerne, dertilbyder eleverne let adgang til viden, dialog og egne, skræddersyede sites med kildemateriale og lign. Løsningen er platformsuafhængig og tilbyder de kendte Microsoft værktøjer som Microsoft Office (WebApps), e-mail, diskplads og kalender. Microsoft Lync, som er inkluderet, giver desuden nye og bedre muligheder for virtuel undervisning, samarbejde, chat- og videokommunikation.

  Da Office 365 er cloudbaseret, har institutionerne ikke de samme udgifter til serverkapacitet, strøm, køling og serverrum. En anden fordel er, at elever og studerende kan få adgang til platformen på alle tider af døgnet. Med en fleksibel løsning kan lærerne planlægge og gennemføre undervisning hvor som helst og når som helst,” siger Julich Wiberg.

  International succes med Office 365 til uddannelsessektoren

  Det internationale katolske skolefællesskab (OIEC) indgik fornylig en uddannelsesaftale med Microsoft. Aftalen betyder, at fællesskabet af katolske skoler over de næste tre år implementerer Office 365 til mere end 4,5 millioner studerende.

  For nyligt indgik Microsoft en lignende stor aftale med rådet for tekniske uddannelser i Indien, hvor 7,5 millioner indiske studerende fik adgang til Office365 under Microsoft live@edu-løsningen.

  Office 365 i skolerne

  • Allerede nu benytter CBS Engage Office 365 som samarbejdsplatform for studerende og undervisere på den nye talentuddannelse.
  • Gentofte Kommune kører i øjeblikket et pilotprojekt med Office 365 på sine skoler.
  • Office 365 til uddannelse inkluderer herudover også Sharepoint til brug for projektrum, klasser eller individuel lagerplads samt integration med Windows Phone.
  • Da Office 365 er browserbaseret, kan skolerne mindske omkostningerne til it-driften og frigøre ressourcer, herunder at frigøre den tid og de kræfter, som skolerne bruger på fx administration af servere.

  For mere information om Office 365 til skolerne kontakt gerne Julich Wiberg på jwiberg@microsoft.com eller 45 67 84 02.

 • Microsoft mener

  Microsoft Office 365 fylder 1 år og runder 150.000 brugere

  Efter et år på markedet har Office 365 vist sig at være et af Microsofts bedst sælgende produkter nogensinde. Især danske virskomheder har taget godt imod Office 365. Således benytter 3.000 danske virksomheder og 150.000 danske brugere i dag Office 365, og der kommer 150 nye Office 365 brugere til hver dag. Med Office 365 har virksomheder af alle størrelser adgang til en lang række kendte værktøjer – nemlig Office, Sharepoint, Exchange og Lync i skyen på tværs af pc’er, tablets og smartphones.

  ”Office 365 er blevet taget rigtig godt imod i Danmark.Både store og små virksomheder har nydt godt af fordelene som skalerbarhed og fleksibilitet, som de opnår ved at kunne tilgå dokumenter og arbejde i skyen,” siger Aaren Ekelund, produktchef for Office 365 i Microsoft.

  ”Folk har vænnet sig til at benytte skybaserede services i forretningsmæssig sammenhæng, nøjagtigt som hos forbrugerne, der er vant til at benytte skyen til blandt andet lagring, musiktjenester og apps. At få en forudsigelig og overkommelig månedlig pris i stedet for en stor engangsinvestering tiltaler både små og store virksomheder.”

  Office 365 i Danmark

  • Hver dag kommer 10 nye danske virksomheder og 150 nye danske brugere på Office 365.
  • Der er ca. 3.000 danske kunder på Office 365 med i alt 150.000 brugere.
  • Blandt de danske kunder finder man AP Møller, SuperGros, B&O, Røde Kors, ISS og Alectia, men også en lang række mindre virksomheder. 
  • Prisen på Office 365 i Danmark er reduceret med 20 % i fht. lanceringen sidste år.
  • Danske partnere, som eks. IT-planeten har god mulighed for at levere ekstra ydelser til Office 365: http://www.microsoft.com/casestudies/Case_Study_Detail.aspx?CaseStudyID=710000000696
  • Samtidig med 1-års dagen bliver Office 365 tilgængelig på 46 nye markeder og får support på 11 nye sprog. Dermed når Office 365 nu ud til 4 milliarder mennesker i 88 lande og på 32 forskellige sprog.

  For mere information om Office 365-fødselsdagen, kontakt Mette Schønnemann på a-mettsc@microsoft.com / 51578270. 

 • Microsoft mener

  Læs alt om Windows Phone 8 her

  Microsoft præsenterede her til aften en række nye funktioner og forbedringer, der kommer til Windows Phone. Læs alt om det her.

   

 • Microsoft mener

  Læs alt om Surface her

  Microsoft præsenterede igår Surface - to nye PC'ere som Microsoft selv producerer. Læs alt om de to nye vidundere her og her.

   

  Vh Anders Adelhorst, kommunikationsdirektør - andera@microsoft.com.

 • Microsoft mener

  Microsoft løfter sløret for den forretningsmæssige værdi af Windows 8

  På TechEd i dag går Microsoft i dybden med Windows 8 og ikke mindst den værdi, som virksomhederne kan opnå med det nye operativsystem. Windows 8 lanceres med helt nye funktioner og muligheder inden for mobilitet, produktivitet og sikkerhed.

  Microsoft løfter også sløret for nye opdateringer til Microsoft Desktop Optimization Pack (MDOP) – services som hjælper organisationer med at styre, sikre og forbedre brugen med Windows. Blandt nyheder og opdateringer er:

  • Beta-version af Microsoft BitLocker Administration and Monitoring (MBAM) 2.0, som gør det nemmere for virksomheder at beskytte data med BitLocker og BitLocker To Go.
  • Første Beta af Microsoft Advanced Group Policy Management (AGPM) 4.0 Service Pack og en Release Candidate af Diagnostics and Recovery Toolset (DaRT) 8 er også på programmet. De kan downloades her.
  • Anden Beta af User Experience Virtualization (UE-V) vil være tilgængelig senere på måneden. Med UE-V kan brugere skifte mellem enheder men beholde deres indstillinger i Windows 7 eller Windows 8 uden at skulle rekonfigurere programmer hver gang.

  Man kan downloade en Windows 8 Release Preview her eller læse mere om Windows 8 for virksomheder her. Yderligere information om Windows 8 Enterprise findes her.

  Vil du se på hardwaren? Så se nogle af de nye, lækre produkter her.

  Vh. Rene Giese, produktchef Windows (business), reneg@microsoft.com

 • Microsoft mener

  Masser af lækkerier på vej med Windows 8

  I sidste uge sendte Microsoft Windows 8 Preview Release på gaden. Det er den sidste testversion inden den længe ventede Windows 8 kommer på gaden senere i år. Har man ikke haft lejlighed til at prøve en preview-udgave men er spændt på at se, hvordan det nye styresystem virker, så har vi samlet en række videoer fra den netop overståede it-messe Computex 2012 i Taiwan. Her kan du få overblik over de mange nye lækre enheder, som følger med Windows 8-lanceringen.

  Lær mere om Windows 8, de nye applikationer og en stribe af de nye lækre tablets og pc’er, der blev præsenteret. Se mere her.

   

  Get Microsoft Silverlight
 • Microsoft mener

  Microsoft tilbyder kunderne en hybrid sky med lanceringen af nye Azure services i dag

  Fra i dag kan man integrere Sharepoint- og BI-løsninger med nye Azure services. Kl. 22 dansk tid har kunder og andre interesserede mulighed for at lytte med, når corporate vice president i Microsoft, Scott Guthrie fra Server & Tools-divisionen, introducerer de seneste nyheder om Microsoft Azure og cloud-teknologier.

  Flyt applikationer til skyen

  Med opdateringen gør Microsoft det muligt at udbygge virksomhedens eksisterende cloud-setup fra private cloud til også at omfatte public cloud, så løsningen i højere grad bliver hybrid og bygger på kundens eksisterende it-setup. Blandt de nye services er:

  • Microsoft Azure Virtual Machines, som giver større mobilitet til virksomhedens applikationer. Med Virtual Machines kan man nemt flytte virksomhedens eksisterende applikationer frem og tilbage mellem eget datacenter og skyen. 
  • Via Microsoft Azure Virtual Network kan man oprette en sikker VPN-forbindelse i Microsoft Azure og forbinde Virtual Machines til eget datacenter, hvor IPSEC-protokollen bruges
  • Med Microsoft Azure Virtual Machines kan virksomheder også lægge langt flere programmer og løsninger i skyen, uden at de først skal kodes om eller tilpasses. Det gælder både Microsoft såvel som Linux-programmer. Den nye opdatering sikrer dermed, at udviklere får endnu større frihed, idet Microsoft Azure nu understøtter flere tredjeparts udviklingsværktøjer.
  • Microsoft Azure Media Services giver den rette fleksibilitet og stabilitet til globalt at kunne afvikle medieoplevelser i høj kvalitet. Media Services er gratis i preview-perioden men er begrænset til en terabyte databehandling.

  Microsoft Azure Websites

  Med Microsoft Azure Websites får man en fleksibel løsning som understøtter .NET, Node.js, og PHP. Windows Azure Website gør det også muligt blot med nogle få klik at implementere open source-programmer som fx WordPress, Joomla!, DotNetNuke, Umbraco, og Drupal til skyen. 

  Til Microsoft Azure fås desuden et nyt software development kit eller SDK, samt en ny API, eller application programming interface. Det gør det nemmere for udviklere at anvende Microsoft Azure direkte fra en kommandolinje eller sammen med gængse udviklerplatforme til web, fx Ruby on Rails.

  Windows Azure, der er en åben og fleksibel platform i skyen, giver med opdateringen nu mulighed for hurtigt at opbygge, installere og administrere programmer på tværs af et globalt netværk af datacentre. Frem til den endelige lancering åbner Microsoft i dag op for en preview-periode på den nye version af Microsoft Azure, hvor man kan teste systemet.

  Man kan registre sig til preview-lanceringen her og læse mere om Windows Azure her. Man kan ligeledes læse mere om de danske Azure DevCamps her.

  Vh. Lars Bo Granath, produktchef Azure, larsbg@microsoft.com 

 • Microsoft mener

  Windows Server 2012 Release Candidate er klar til download

  I Microsoft har vi nået endnu en vigtig milepæl på vejen til den endelige version af Windows Server 2012. Vi er nået til Release Candidate (RC), der nu er tilgængelig for download og evaluering.

  Beta-udgaven er allerede downloadet ca. 300.000 gange til dato. Hvis man ikke har stiftet bekendtskab med den brede vifte af nye funktioner og egenskaber, er Windows Server 2012 Release Candidate det ideelle sted at starte.

  Som en del af udviklingsprocessen har Microsoft modtaget over 6.000 forslag til forbedringer. Flere end 26.000 kunder har sendt feedback. Microsoft har på denne blog samlet baggrundsinformation og en del af de input, som er vi har modtaget siden beta-lanceringen den 1. marts. Listen indeholder desuden links til blogs og til relevant indhold om Windows Server 2012 på tværs Microsofts digitale univers.

  Vh. Claus Petersen, produkt- og markedschef for datacenter

 • Microsoft mener

  Nu kan du downloade det nye Windows 8 Release Preview

  Windows 8 Release Preview, den næste milepæl i udviklingen af styresystemet Windows 8, kan nu downloades og testes fra http://windows.microsoft.com/da-DK/windows-8/release-preview. Windows 8 Release Preview giver en hurtig og strømlinet oplevelse med en brugergrænseflade, der er optimeret til både touch, keyboard og mus.

  Da Windows 8 Consumer Preview blev tilgængeligt i februar, blev det hentet mere end 1 million gange de første 24 timer. Siden er Windows 8 blevet det mest testede Microsoft operativsystem gennem tiderne. Dagens introduktion af Windows 8 Release Preview markerer starten på den afsluttende fase af udviklingen inden den endelige frigivelse til produktion.

  "Vi er meget begejstrede for, at vi nu har nået denne milepæl med Windows 8 Release Preview", siger Steven Sinofsky, der er øverste chef for Windows hos Microsoft.

  Nye apps giver en endnu bedre oplevelse

  Windows 8 Release Preview kommer med nye apps fra Microsoft og virksomhedens partnere. Blandt højdepunkterne er Bing Travel, nyheder og sport samt spil, musik og Xbox apps. Windows 8 Release Preview byder også på væsentligt forbedrede funktioner i mail, fotos og ”kontakt”-applikationerne, som første gang blev introduceret med Windows 8 Consumer Preview. Derudover har Microsoft arbejdet tæt sammen med partnere for at kunne levere apps fra hele verden gennem Windows Store.

  Ud over de nye apps fra Microsoft og partnere vil brugere, som tester Windows 8 Release Preview, også opleve et utal af forbedringer på tværs af styresystemet - herunder nemmere brugertilpasning af startskærmen, forbedret understøttelse af flere skærme, finjusteringer i forhold til nemt at finde kontakter, apps via Windows Store samt nye sikkerhedsfunktioner til familien.

  Den nye Internet Explorer 10 giver en helt ny internetoplevelse, specielt på touch-enheder. Internetsider flyder nu lige så nemt som afvikling af en hvilken som helst app, og med de nye funktioner i Windows 8 Release Preview, som fx ”flip ahead” er det nu også lige så intuitivt.  En touch-venlig og strøm-optimeret Adobe Flash Player er også integreret i Internet Explorer 10. Det er samtidig den første browser med funktionen ”Do Not Track” som standardindstilling, hvilket giver brugerne flere valgmuligheder og bedre kontrol over deres privatliv.

  Vejen til Windows 8

  Fra 2. juni 2012 igangsætter Microsoft et opgraderingstilbud på 131 markeder, herunder det danske. Brugere, som køber nye Windows 7-baserede pc'er indtil 31. januar 2013, kan købe en opgradering til Windows 8 Pro til en vejledende udsalgspris på kr. 119,00, så pc’en kan opdateres til Windows 8, når det færdige styresystem lanceres. 

  Flere oplysninger om kommende opgraderinger vil være tilgængelige senere i dag. Udover tilbud til nye pc’er med Windows 7 vil Microsoft i de kommende måneder også annoncere andre tilbud og muligheder for opgraderinger til brugere, som allerede har Windows 7 på deres pc.

  I næste måned vil Microsoft præsentere flere detaljer om den værdi, som Windows 8 bringer til virksomheder. Det sker på TechEd Nordamerika.

  Flere oplysninger om Windows 8 og hvordan du henter Windows 8 Release Preview er tilgængelig på http://windows.microsoft.com/da-DK/windows-8/release-preview.

  Læs mere om Windows 8 Release Preview på Microsoft News Center her og på Buidling Windows 8-bloggen her.

  Mvh. Anders Adelhorst, andera@microsoft.com.

 • Microsoft mener

  Kan du klare testen til ”Prometheus”?

  Internet Explorer (IE) fortsætter med at flytter grænser med HTML5. Siden lanceringen af Internet Explorer 9 er det blevet muligt for programmører at udvikle hjemmesider, der er grafisk flottere og markant hurtigere end før. Det har holdet bag IE udnyttet og lavet en helt ny interaktiv hjemmeside som forpremiere til Ridley Scotts kommende science fiction thriller Prometheus.

  Med Project Prometheus Training Center har IE-teamet i samarbejde med filmselskabet Fox Studios bygget en oplevelse i ren HTML5, som placerer sig i krydsfeltet mellem en typisk filmhjemmeside og et computerspil. Siden benytter både film, lyd, 3D og animation.

  I Prometheus Training Center, som drives af filmens fiktive virksomhed, Weyland Industries, skal man forsøge at kvalificere sig som besætningsmedlem på rumskibet "Prometheus". Aspiranterne skal både gennemgå en række online fysiske og mentale tests, men også få en fornemmelse for 46 G! Hvis man består alle tests tilfredsstillende, kan man blive optaget som besætningsmedlem på Prometheus og dermed komme med på den nervepirrende rejse og jagt efter livets oprindelse.

  Målet er, ved at udnytte hastigheden og mulighederne i HTML5 og IE, at give brugerne en så realistisk optagelsesprøve til Prometheus som overhovedet muligt.

   

  Prometheus får premiere i de danske biografer den 31. maj. Filmen er Ridley Scotts første Science Fiction film siden Blade Runner. Han har tidligere instrueret blandt andet Alien – Den 8. passager, Gladiator og American Gangster.

  Spillet er bygget til IE9 men vil også kunne fungere på andre browsere – dog knap så hurtigt. Tidligere projekter fra IE-teamet i HTML er blandt andet spillet Cut the Rope, de grafiske noveller Tron og Brandon Generator samt den interaktive musik video Just A Friend.

  Vh Troels Hviid, produktchef for Internet Explorer - troelshv@microsoft.com.

 • Microsoft mener

  4,5 millioner katolske studerende får Office 365

  Det internationale katolske skolefællesskab (OIEC) har netop indgået en uddannelsesaftale med Microsoft. Dermed vælger endnu et stort skolefællesskab Office365 som samarbejdsplatform til studerende og lærere.  

  Den nye aftale, der blev underskrevet i Vatikanet, betyder, at fællesskabet af katolske skoler over de næste tre år implementerer Office 365 til mere end 4,5 millioner studerende. Aftalen kan med tiden skaleres til samtlige 43 millioner katolske studerende på 210.000 skoler i 102 lande! 

  OIEC peger på, at aftalen med Microsoft markerer en ny æra i den globale katolske uddannelse, hvor teknologi, træning og viden gør elever og lærere bedre i stand til at imødekomme fremtidens udfordringer. Aftalen med de katolske skoler betyder, at de studerende og lærerne får adgang til en ny fælles samarbejdsplatform i skyen, herunder SharePoint Online, Exchange Online, Lync Online og Office Web Apps. Læs mere her eller se video nedenfor for mere information.

   

   For nyligt indgik Microsoft en lignende stor aftale med rådet for tekniske uddannelser i Indien, hvor 7,5 millioner indiske studerende fik adgang til Office365 under Microsoft live@edu-løsningen.

  Aaren Ekelund, produktchef for Office 365, aaren.ekelund@microsoft.com

 • Microsoft mener

  Kinect til Windows klar i Danmark og på dansk til juni

  Virksomheder, organisationer og kreative udviklere kan fra juni i år udvikle nye, kreative måder at styre og bruge Windows-pc’er på. Det sker med Kinect for Windows SDK v. 1.5, der nu også bliver tilgængelig på dansk. Kinect til Windows SDK’en kombinerer hardware,
  software og licenser, så udviklere kan skabe nye Windows-baserede applikationer, der styres via kropsbevægelser og tale – endda på dansk med den nye sprogpakke. 

  De nye funktioner med Kinect for Windows SDK v. 1.5 indeholder bl.a.:

  • Kinect Studio: Et nyt værktøj som gør udvikleren i stand til at optage og afspille Kinect-data
  • Human Interface Guidelines (HIG): En guide med gode råd om, hvordan man bedst skaber Natural User Interface (NUI) med Kinect
  • Face Tracking SDK: Et værktøj med overblik over ansigtsopbygninger i 3D, så udvikleren nemmere kan holde styr på positionen af hovedet, øjenbryn og mundens størrelse
  • Skeletal tracking: Med denne funktion kan udviklere bedre læse positionen af arme, nakke og hoved på både siddende og stående brugere

  Kinect for Windows sensorKinect for Windows-sensoren kan købes sammen med en kommerciel licens fra juni i Danmark. Vejledende udsalgspris er 1.899 kr., og pakken vil inkludere adgang til software-opdateringer til både sprogpakker og forbedringer i forhold til kropsbevægelser.

  Du kan få mere information – og blive inspireret af løsninger, der allerede er lavet med Kinect for Windows – på Kinect for Windows bloggen.

  Anders Adelhorst - andera@microsoft.com.

 • Microsoft mener

  Microsoft Dynamics indgår partnerskab med Formel1 hold

  F1 mandskabet Lotus F1 og Microsoft Dynamics indgår et treårigt strategisk partnerskab og sponsorat som betyder, at Microsoft Dynamics skal hjælpe med at optimere holdets forretningsprocesser og give en mere resultatorienteret virksomhed. Lotus F1 teamet udskifter dermed en række mindre og forskellige tilpassede systemer med Microsoft Dynamics. I partnerskabet indgår bl.a. Microsoft Dynamics CRM, som teamet anvender til at optimere og styre bl.a. kunder, sponsorer og partnere.

  De 550 medarbejdere i Lotus F1 teamet ved, at det i F1-løb er mere end blot de hurtige omgange, der giver et hold succes. Bilens konstruktion, løbende forbedringer i aerodynamikken, indsamlede data under sæsonen og kommunikationen er alt sammen med til at holde et F1 team på toppen. For at holdet har de bedste forudsætninger for at komme i Pole Position er der brug for et 360 graders overblik og smidig styring af alt fra holdets finansielle rapportering til indkøb, udvikling af design, salg og de data som rapporteres under et racerløb. Microsoft Dynamics skal være med til at optimere forretningen og transformere de mange data og forretningsprocesser til en professionel og strømlinet verdensmester.

  Den tidligere verdensmester Kimi Räikkönen fra Lotus F1 ligger lige nu nummer 4 i F1 verdensmesterskaberne og holdets Romain Grosjean ligger nummer 8.

  Vh. Alexander Schadow, Dynamics Business Group Lead, aschadow@microsoft.com

 • Microsoft mener

  Danskere bliver også 'Smoked by Windows Phone'

  Siden forbrugerelektronikmessen CES i januar har flere end 50.000 personer i 36 lande deltaget i smartphone-konkurrencen ”Smoked by Windows Phone”. Konkurrencen går ud på, at en Windows Phone-bruger udfordrer helt almindelige smartphone-brugere i fælles funktioner, fx upload af billeder til Facebook. I starten af maj – dvs. fire måneder efter start – har Windows Phone vundet konkurrencen 50.675 gange, mens andre smartphones har vundet 638 gange. Onsdag den 28. april blev de første danskere udfordret på deres smartphones i Telia-butikken på Strøget i København. 

  I USA er det Ben ”the PC guy” Rudolph, der styrer løjerne. Videoerne fra USA er set over 8 millioner gange - du kan se en række af dem her.

  VH Henrik Kølle, produktchef for Windows Phone - hepeters@microsoft.com

   

   

 • Microsoft mener

  Berlingske Business bag murene hos Microsoft i Redmond

  Microsoft viste for nylig Berlingske Business rundt i laboratorierne på Redmond Campus nær Seattle - få et kig ind i fremtiden, hvor man taler med sit køkkenbord og gestikulerer til sin computer. Læs uddrag her og se et billedgalleri her.

  VH Anders Adelhorst, kommunikationsdirektør - andera@microsoft.com.

   

   

   

 • Microsoft mener

  Microsoft bliver CO2 Neutral

  Fra og med regnskabsåret 2013, der starter 1. juli 2012, vil Microsoft forpligte sig til at være CO2 neutral. Med forpligtelsen ønsker Microsoft at gå videre end blot sætte et mål om bæredygtighed. Microsoft vil nemlig også implementere en regnskabsmodel, hvor organisationen bliver holdt økonomisk ansvarlig for dens udledninger.

   I Microsoft vil vi pålægge alle divisioner en intern CO2-afgift, som gør de enkelte forretningsenheder ansvarlige for omkostningerne ved deres CO2-udledninger. Afgiften gælder data centre, softwareudvikling, kontorer og bygninger såvel som forretningsrejser mv. 

   ”I Microsoft er vi meget opmærksomme på klimaforandringerne og det ansvar, som påhviler samfundet som helhed, herunder også virksomheder som vores. Microsofts strategi for bæredygtighed er at sætte klare mål for at reducere energiforbruget. Det gør vi ved at reducere vores egen energiforbrug, investere i vedvarende energi og ved at gøre de enkelte divisioner ansvarlige gennem en intern afgift på CO2,” siger Anders Thomsen, direktør for politik og strategi, Microsoft Danmark.

   Læs mere på den globale blog eller i dette whitepaper.

   VH Anders Thomsen: athomsen@microsoft.com.

 • Microsoft mener

  YouSee klar med Windows Phone app

  YouSee klar med TV Guide til Windows Phone Med YouSee TV Guide til Windows Phone får du det store overblik over din tv-uge. Guiden er allerede populær på IOS og Android-baserede telefoner. Fra tirsdag den 24. april kan den downloades på Windows Phone Marketplace. TV Guiden giver et syv-dages overblik over flere end 100 kanaler. YouSees egen redaktion opdaterer indholdet.

  Hos YouSee siger Anders Blauenfeldt, der er Produktudviklingsdirektør hos YouSee, om den nye Windows Phone app: "Som den førende tv-udbyder lægger vi vægt på at dække så bredt som muligt. Derfor er det naturligt for os, at der også bliver adgang til vores produkter på Windows Phone-platformen. I første omgang med TV Guiden, senere håber vi også at kunne tilbyde mulighed for at se tv fra YouSee på Windows Phone."

  TV Guiden giver udover ugens oversigt over de flere end 100 kanaler også mulighed for varslinger på mellem 5 og 60 minutter før programstart, mulighed for valg af egne kanaler, opdeling i kategorier og søgning.

  Danske Blue Fragments står bag udviklingen af YouSee app'en til Windows Phone.

  Du kan hente app'en her og læse mere om YouSee på mobilen her.

  VH Henrik Kølle, produktchef for Windows Phone - hepeters@microsoft.com.

 • Microsoft mener

  Ny SkyDrive giver adgang til din personlige sky på alle platforme

  Microsoft har netop frigivet en ny version af den personlige cloud-tjeneste SkyDrive. Der er mange forbedringer, bl.a.:

  • En ny app giver direkte adgang til SkyDrive på Windows-skrivebordet. Nu kan du få vist og administrere dit personlige SkyDrive direkte fra Windows Stifinder på Windows 8, Windows 7 og Windows Vista. Den ny app er tilgængelige på 106 sprog på verdensplan
  • Få adgang til og hent filer fra SkyDrive.com. Du får let adgang til at streame og hente filer fra en ekstern PC via app’en – uanset hvor du er, direkte fra SkyDrive.com
  • SkyDrive lagringsopdateringer. En ny og mere fleksibel tilgang til personlig cloud gør det muligt for superbrugere at tilkøbe ekstra lagringskapacitet i takt med at deres behov vokser.
  • SkyDrive til andre platforme. SkyDrive app’en på Windows Phone- og iOS-enheder er opdateret og tilbyder lettere administrationsfunktioner og deling. Der bliver desuden frigivet en klient app til Mac OS X Lion som gør det muligt at administrere SkyDrive direkte fra Finder.

  Se flere nye features og muligheder her.

  VH Troels Hviid, produktchef for Windows Live.

 • Microsoft mener

  Skype på Windows Phone

  Den officielle Skype til Windows Phone-app er nu tilgængelig på dansk i Marketplace. Over 200 millioner personer bruger Skype hver måned – og dem kan Windows Phone-brugere nu også ringe, chatte og videochatte gratis med uanset om de bruger PC, Mac, Android, Symbian, iOS eller smart-TV, der har installeret Skype. Man kan bruge Skype på både WiFi og via 3G og 4G. Priserne for at ringe via Skype til fastnettelefoner og mobiler, som ikke har Skype installeret, kan ses her.

  Skype til Windows Phone-app’en er gratis at downloade og er certificeret til bl.a. de nye Lumia 800-mobiler fra Nokia. QR-koden bringer dig direkte til app’en.

  Læs mere på Skypes blog her, og tjek videoen for en gennemgang af, hvad Skype til Windows Phone kan.

   

  Vh Henrik Kølle Petersen, produktchef Windows Phone - hepeters@microsoft.com.  

 • Microsoft mener

  Hvordan tæmmer man Big Data?

  Nogle af de største og mest seriøse it-udfordringer, som virksomheder og it-chefer står over for i dag, er den hastigt stigende mængde data, kompleksiteten og ikke mindst, hvor hurtigt datamængden vokser.

  At analysere og forstå den store datamængde spiller en vigtig rolle i virksomhedens succes. Den store mængde af data er et stærkt fundament for virksomhedens forretningsstrategi. Det handler derfor om at kunne systematisere og ikke mindst gøre de relevante data tilgængelige i organisationen. Det er derfor nødvendigt, at virksomhederne har evner og systemer til at integrere og håndtere Big Data

  Big Data er både data som hentes via nettet, som sociale medier og lignende, men også den mængde af data som skabes i eget datacenter, som fx korrespondance, dokumenter, tilbud og relationer med kunder.

  For at forstå hvor meget data, der generes, behøver vi blot at se på mængden af data fra blandt andet de sociale medier. Der ses fx ses dagligt 2 milliarder videoer på YouTube, en teenager sender i gennemsnit over 4.000 sms’er, og der postes ca. 15 milliarder statusopdateringer på Facebook hver måned. Hertil skal man lægge, at mere sofistikerede medier kræver mere plads. Hvert sekund af en HD-video kræver fx mere end 2000 gange så meget lagerplads, som en enkelt A4-side med tekst.

  “Tidligere har det været for dyrt og besværligt at få noget kommercielt fornuftigt ud af så meget data, men i dag er der værktøjer og programmer, som kan håndtere udfordringen, fx den nye Microsoft SQL Server 2012,” siger Lars Bo Granath, som er forretningsansvarlig for information platform i Microsoft.

  Du kan læse mere om Microsoft og Big Data her.

  Vh Lars Bo Granath, Produktchef for SQL - larsbg@microsoft.com

 • Microsoft mener

  Største cloud-implementering nogensinde: 7,5 millioner indiske studerende får cloud-tjeneste fra Microsoft

  Ministeriet for Tekniske Uddannelser i Indien (AICTE) implementerer over de næste tre måneder Microsoft Live@edu-løsningen til mere end 10.000 tekniske gymnasier og institutter i hele Indien. Live@edu er en cloud-løsning, som bygger på Windows Live-platformen. Live@edu er en kommunikation- og samarbejdstjeneste, der tilbyder e-mail, Microsoft Office Web Apps, instant messaging og storage. Live@edu tilbydes til alle skoler og kan integreres med de systemer, som skolerne allerede har. Se mere her

  Live@edu rulles ud til AICTEs mere end 7 millioner studerende og næsten 500.000 fakultets-medlemmer – hvilket svarer til næsten halvanden gang borgere i Danmark – AICTES bliver dermed Microsofts største cloud-kunde til dato. Live@edu er det første skridt i AICTEs implementering af Microsoft cloud-løsninger. AICTE vil således implementere Microsoft Office 365, og når det senere i år bliver tilgængeligt inklusiv Microsoft Exchange Online e-mail og kalender, Microsoft SharePoint Online, Microsoft Lync Online samt Microsoft Office Professional. 

  AICTE peger på, at Microsofts omfattende engagement inden for undervisning,uddannelse og integration på tværs af alle produkter og programmer er en af de vigtigste faktorer i beslutningen for at vælge Microsofts cloud services frem for konkurrenterne.

  Læs mere om nyheden her.  

   

 • Microsoft mener

  Slut med 9-17-arbejdsdagen

  Fra den 16. april og ugen ud opfordrer vi i Microsoft danskerne til at arbejde smartere. Muligheden for selv at tilrettelægge vores arbejdsdag gør os mere produktive og er samtidig med til at sikre en bedre balance mellem arbejde og privatliv. Men de danske virksomheder kan blive bedre til at arbejde smartere. Det viser en ny stor europæisk undersøgelse.

  Undersøgelsen, som det internationale analysebureau Vanson Bourne har udarbejdet for Microsoft, viser, at danskerne er det folkefærd i EU, som benytter sig mest af fleksible arbejdspladser. Men undersøgelsen viser også, at den største barriere for at arbejde smartere er manglende teknologiske redskaber.

  Andre udvalgte resultater fra undersøgelsen

  • 88 procent af de danske arbejdspladser mener, at muligheden for at være fleksibel er til stede i virksomheden
  • 77 procent af danskerne benytter sig af muligheden for at arbejde smartere
  • 70 procent af danskerne mener, at en hjemmearbejdsplads vil gøre dem mere produktive
  • 85 procent af de adspurgte medarbejdere mener, at teknologien kan optimere samarbejde internt mellem medarbejdere og eksternt med kunder og partnere.
  • Men blot 23 procent af de virksomheder, der tillader fleksibelt arbejde, stiller også de rette systemer til rådighed. Dermed er det sværere for medarbejderne at tilgå virksomhedens programmer og information på fx smartphones og pc’er
  • Og 45 procent af virksomhederne har investeret i en samarbejds- og kommunikationsplatform med eksempelvis chat, tilgængelighed og/eller videokonference.

  Konsortiet bag Arbejd Smartere-initiativet er ud over Microsoft også Dansk Erhverv, DJØF, Dansk Energi, Telenor og Miljøorganisationen 10:10. Arbejd Smartere-ugen udspringer af sidste års succes med Den Nationale Hjemmearbejdsdag.

  Du kan læse mere om Arbejd Smartere-initiativet her og deltage i debatten om smartere arbejde her.

  Er du interesseret i flere resultater fra undersøgelsen kontakt da venligst Mette Schønnemann a-mettsc@microsoft.com.

 • Microsoft mener

  Kinect for Windows kommer til Danmark

  Kinect for Windows - der gør det let for udviklere at udvikle nye, innovative Kinect-løsninger til Windows-platformen - bliver inden for de næste måneder tilgængelig i Danmark. Samtidig arbejdes der hårdt på version 1.5, som bliver tilgængelig i slutningen af maj.

  Læs mere her.

  Vh Anders Adelhorst, kommunikationsdirektør - andera@microsoft.com.

Page 6 of 10 (246 items) «45678»