I am very happy to see the Microsoft Technology Conference come to fruition! I’ll be presenting at this conference along with my colleague Chris Avis. Come join us for a whole day of fun & learning.

I look forward to seeing you at the event.

image

Event ID:
1032438197

Event Title: Microsoft Public Sector Technology Conference

Event Date: January 28, 2010

Registration: 8:30am

Event Time: 9:00am – 4:00pm PST

Event Location:
DSHS Headquarters, (OB2), Auditorium
1115 Washington St. SE, Lower Level
Olympia, WA 98504
(360) 902-8400

REGISTER TODAY!

Click the link above OR call 1-877-673-8368 and reference the above event ID

Who Should Attend

Developers, Architects, Web Designers and technical managers who wish to get an early look at the next advancement in Software Development.

The Agenda

Time

Session

Duration

Presenter

8:30 – 9:00

Registration

   

9:00 – 10:30

Introduction to SQL Azure

90 minutes

Joel Reyes

10:30 – 10:45

Break

15 minutes

 

10:45 – 12:00

Overview of Windows 7 and writing applications for Windows 7 using .NET Framework

75 minutes

Mithun Dhar and Chris Avis

12:00 – 1:00

Lunch

60 minutes

 

1:00 – 2:30

Overview of Windows Communication Foundation Data Services

90 minutes

Joel Reyes

2:30 – 2:45

Break

15 minutes

 

2:45 – 4:00

Introduction to Microsoft Unified Communications

75 minutes

Mithun Dhar and Chris Avis

© 2010 Microsoft Corporation. All rights reserved.

 

Thanks,

-Mithun Dhar