January, 2012

 • MSDN The Netherlands Team Blog

  GeekNight, 16 Feb, Den Haag

  • 0 Comments

   

  GeekNight logo

  Het leukste gratis tech-event van het jaar
  16 februari 2012


  GeekNight is de ‘place to be’ voor knappe koppen zoals jij waar je kunt leren én proberen. Met meer dan 20 korte sessies over o.a. HTML5, hoe te beginnen met het bouwen van een mobiele app voor iOs, Android of Windows Phone. Hoe kun je geld verdienen met maken van app’s? Kom kijken naar flitsende Windows demo’s en wat programmeren nou zo leuk maakt.


  Of ga lekker zelf aan de slag in de Geek Dungeon. Ontdek de nieuwe gadgets zoals de Nokia Lumia, nieuwe spellen met de Xbox Kinect of neem een kijkje in het heelal met World Wide Telescope & Kinect. Je kunt er je ook laten verrassen door de wereld van robotics aangestuurd door software.


  Ontdek tijdens Appathon, powered by Appsterdam, wie in een dag de beste en mooiste app voor Android, iPhone of Windows Phone weet te ontwikkelen.

  Laat de geek in je los!

 • MSDN The Netherlands Team Blog

  Delen is vermenigvuldigen

  • 0 Comments

   

  techdays_logo

  descriptors-algemeen

  Als ontwikkelaar doe je de dingen het liefst op je eigen manier. En gelijk heb je. Je laat je graag inspireren door andere ontwikkelaars wereldwijd. En bij een briljante codevondst houd je wel van een beetje copy/paste. Het is toch geweldig om geïnspireerd te worden door andere ontwikkelaars? En dat geldt andersom natuurlijk ook.

  Delen = vermenigvuldigen

  Maak de dotnetcommunity in Nederland deelgenoot van je vondsten, ontwikkelskills, tips en tricks. Schrijf er een artikel over. We helpen je daarbij. Etaleer je kennis, je ervaringen en code of crosslink je eigen blog. Je .netwerk vergroten doe je alleen met z’n allen. Durf! En deel.

  Je kennis delen op dotnetmagl.nl werkt heel simpel.

  En je maakt ook nog eens kans op gratis toegang voor én een VIP-pas voor TechDays 2012; het grootste event voor ontwikkelaars! TechDays!

  Schrijf en post en artikel, link je eigen blog of start een blog. Doe dat vóór 27 januari 2012. Dan laten wij je uiterlijk 3 februari 2012 weten of je één van de gelukkigen bent.
  Ga naar dotnetmag.nl

   
   

Page 1 of 1 (2 items)