En af de spørgsmål jeg oftest får når jeg besøger partnere, er hvilke licenser til Visual Studio som de har rettighed til.

Tidligere, Visual Studio 2003 og før, fik alle Certified Partners 5 bruger licenser til MSDN Universal. En af tingene i MSDN Universal var Visual Studio .NET 2003 Enterprise Architect.

I forbindelse med udgivelsen af Visual Studio 2005, fik vi også en hel række nye versioner af Visual Studio, og også en ny sammensætning af licenser for vores partnere.

En af de største ændringer (og samtidig den mindste...) er at man er overgået fra at sælge MSDN med Visual Studio, til at sælge Visual Studio med MSDN. Det vil sige at man nu sælger en licens til Visual Studio med tilhørende abonnement på opdateringer etc.

Den ændring betyder for vores partnere at det de modtager i høj grad er afhængige af hvor de befinder sig i partner programmet. I kan læse den gældende information her

 

Registreret partner:

- Adgang til download af Visual Studio Express udgaverne

 

Empower Partner

- 5 bruger Visual Studio 2005 Professional med MSDN Premium Subscription

 

Certified Partner

- 5 bruger Visual Studio 2005 Professional med MSDN Premium Subscription

 

Certified partner med ISV/Custom Software Solutions kompetencen

- 10 bruger Visual Studio 2005 Team System Developer edition with MSDN Premium) inkluderer CAL* til Team Foundation Server

- 1 Server licens til Team Foundation Server (annonceret på WW Partner Conference i juli 2006) **

 

Gold Certified Partner (uanset kompetence)

- 35 brugere Visual Studio 2005 Team System Developer edition with MSDN Premium inkluderer også CAL* til Team Foundation Server.

 

Gold Certified Partner (med ISV/Custom Software Solutions kompetence)

- 1 Server licens til Team Foundation Server (annonceret på WW Partner Conference i juli 2006)**

 

Jeg håber at denne post er med til opklare eventuelle misforståelser, og gøre klart at det ikke behøver at være dyrt at komme i gang med Visual Studio Team System hvis I allerede er i partner programmet :-)

 

* CAL = Client Access License = bruger licens

** Team Foundation bliver distribueret med de software pakker man som partner modtager, og de bliver IKKE tilgængelige for download på MSDN Subscriber Downloads. Hvis I endnu ikke har modtaget den, så kommer den snart :-)

 

Andre posts om dette emne

Rob Caron om Team System for partnere