... Vi har jo ikke en chance for at følge med!

MIX07 er igang, og jeg sidder her og prøver at følge med i alle annonceringerne. Jeg har forsøgt at samle lidt op på dem, med forklaringer og links til mere information. Tilgiv mig hvis jeg har glemt noget.

WPF:
Family.Show - VERTIGO software har udviklet denne demoapplikation til WPF. Her kan I se styrkerne i WPF, og samtidig er al koden tilgængelig som eksempler på best practices på hvordan du bruger WPF.
Family.Show Noter - VERTIGO har i dette dokument samlet alle deres erfaringer med WPF. De har også lavet en oversigt som du finder her
Blendables - Et sæt spændende udvidelser til WPF, der gør det nemmere
MixME - Applikationen fra thirteen23 der gør det meget sjovere for dem der er på MIX, og os andre endnu mere misundelige...
Handdrawn Shapes - Ikke en nyhed. Faktisk er der tale om WPF beta 2 kode, men de virker også i RTM. Fede 'håndtegnede' figurer til dine WPF applikationer. Robby Ingebretsen fra thirteen23 slår sig løs...

Expression Suite:
Expression Media Encoder - Sammen med Silverlight streaming, to redskaber der hjælper dig med at få publiceret dine videoer på webben, uden at bunden går ud af statskassen! Læs mere hos Tim Sneath om hvordan du bruger de to ting sammen. 
Expression Suite RTM - Nuff said. Husk at den kommer med Visual Studio Standard, men at du også kan finde Expression produkterne i din MSDN pakke (hvis du abbonnerer...).

Silverlight:
Silverlight 1.0 beta + GoLive licens - Nu har vi fået mulighed for at lege med første udgave af Silverlight, og ydermere følger der en GoLive licens med, så nu er det slut med undskyldningerne!
Silverlight 1.1 Alpha - Næste udgave af Silverlight er allerede på vej. Nu med understøttelse af .NET - OGSÅ PÅ MAC ! Så kan selv javascript handicappede som jeg finde ud af det :) 
Blend 2 May Preview - Det ene øjeblik går Blend v1 RTM. Det næste, er de igang med version 2. Nyt i version 2 er blandt andet understøttelse for Silverlight applikationer direkte i Blend. Ikke flere hacks for at få de to til at arbejde sammen.
Silverlight Screencasts - Hvis du har en lille video fetish så er her 2t44m og 22sekunders How-To videoer med Silverlight. Med andre ord - du har nu mulihged for at få firkantede øjne OG lære mere om Silverlight.
Scott Guthrie om Silverlight på Channel 9 - Scott tager en snak med Channel 9 og fortæller om Silverlight (Er det mig, eller er han alle steder i øjeblikket?) .
Reflector med understøttelse af Silverlight - Lutz Roeder har en opdateret udgave af Reflector, nu med Silverlight understøttelse.
Silverlight Poster - Vi ved I elsker disse posters. Hvad udstråler mere intelligens, end når billederne på kontoret er store diagrammer af klassebiblioteker. Hæng også en op derhjemme, så er du sikker på at score !
Silverlight Community Site - Stedet hvor du kan finde endnu mere information om Silverlight. Her finder du alt der kan hjælpe dig med at komme igang med Silverlight.
ASP.NET Futures May (2007) - Så er der også understøttelse for SIlverlight i dit yndlings AJAX værktøj. Nu mangler ASP.NET Teamet bare et cool produkt navn :)

Dynamic Language Runtime (DLR):
En anden nyhed på MIX var DLR. DLR giver mulighed for at bruge sprog dynamiske sprog på toppen af CLR. For et overblik - læs denne post af Scott Hanselmann, eller hør Jon Udell og John Lam på podcast.

Windows Live:
Silverlight Streaming - For den overkommelige pris af 0 kr, kan du nu hoste 4GB videoer, og streame 11 millioner minutter på silverlight.live.com. Der røg undskyldningen for ikke at dele svigermors tredje bryllup med resten af verden.
Biztalk.net - jeg ved ikke om det her blev nævnt, men et nyt akronym er opstået- ISB eller Internet Service Bus, for de indviede.

Nu mnagler jeg bare tre måneder uden forstyrrende elementer så jeg har en chance for at finde ud af hvad alt dette egentlig betyder :) Hav en god dag ...