Community and Influencers Blog

A space to discuss community and technology topics

Cool Download - Translate your Microsoft Office documents with Microsoft Translator

Cool Download - Translate your Microsoft Office documents with Microsoft Translator

 • Comments 4

Now you can translate your Microsoft Office documents with Microsoft Translator – right within Office! You can translate words, phrases, or even your entire document, through the Research task pane. Check out the new installer you can download to make this really easy!   

 

This works for both Microsoft Office 2003 and 2007. The current default in Microsoft Office is WorldLingo – this installer will update your task pane to use Microsoft Translator as the default translator for the languages we provide.

Leave a Comment
 • Please add 7 and 2 and type the answer here:
 • Post
 • PingBack from http://microsoft-sharepoint.simplynetdev.com/cool-download-translate-your-microsoft-office-documents-with-microsoft-translator/

 • That's going to be really cool.  I'll try it out.

 • how can we find some thing on this site?

 • Need to get this document translated into English (UK)

  Akateemiset naiset

  sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

  Uusia tuulia Sri Lankasta

  SLFUW:n hallitus kokoontuu, puheenjohtajana Udula Krishnaratne

  Vierailin joulun alla lomamatkallani Sri-lankais Akateemisten Naisten Liiton hallituksen kokouksessa.  Kymmenen vuotta sitten olin Colombossa asuessani käynyt muutaman kerran yhdistyksessä, joka tuntui suljetulta de kovin.  Toki olin saanut silloinkin ystävällisen vastaanoton.  NYT muutos oli valtava. Tontille, josta kymmenen vuotta puhuttiin, oli noussut talo, jossa oli kokoushuone suurehko sali ja talonmiehen asunto. Rakennusoikeutta sur jäljellä ja sen käyttö puhutti hallitusta. Tontti sur, mutta ei rahaa rakentaa.  Salia vuokrataan ulkopuolisille ja näin koetetaan saada ylläpitokulut maksettua. Uusi Virkamies Udula Krishnaratne vaikutti todelliselta tarmon pesältä ja sitä ehkä osoitti hänen ammattinsakin. Hammaslääkäritutkinnon lisäksi hän on kenraali! Ymmärsin, että hän toimii armeijan hammaslääkärinä.

  Hallituksen kokousta edelsi alueen varattomille lapsille järjestetty joulujuhla, jossa minäkin sain ojentaa muutaman lahjan.  Ihailin naisten tarmoa, sillä kaikki sata lahjaa oli saatu lahjoituksina ja varustettu saajansa nimellä.

  Tänään sain viestin, että he ovat perustaneet uuden paikallisyhdistyksen Moratuwaan. Se ei olekaan ihan tavallinen paikallisyhdistys, vaan kokoaa yhteen naisia, joilla on yhteinen  ongelma. He joko näkevät heikosti tai eivät ollenkaan. Uuden yhdistyksen nimi on  Sri Lanka Visually Handicapped Women  Graduate  Association  (SLVHWG).

  Sri Lankan Akat. Naiset joutui tsunamin  vuoksi eroamaan IFUW:sta, mutta nyt he hakevat jäsenyyttä uudelleen taloudellisista ongelmistaan huolimatta.

  Meidän paikallisyhdistyksillemme voisi olla kiinnostavaa löytää yhteistyökumppani maapallon toiselta laidalta. Sen ei tarvitse tarkoittaa taloudellisen tuen keräämistä, vaan ideoiden ja ajatusten vaihtoa.  Helppo tapa solmia tällaisia yhteyksiä on IFUW:n ensi kesän konferenssi Istanbulissa. Kun on tavannut henkilökohtaisesti, yhteydenpito sähköpostitse tuntuu aivan toiselta. Ollaan tuttuja ja yhteisellä asialla.

  Lähettänyt SANL klo 4.51 Ei kommentteja:

  Kohteen lähettäminen sähköpostitseBloggaa tästä!Jaa TwitteriinJaa Facebookiin

Page 1 of 1 (4 items)