• Microsofts partnerblogg

  Evenemang: Convergence 2012

  • 0 Comments

  Upplev värdet av Convergence!

  Följ med oss på Microsoft till Texas och träffa kollegor och andra användare av Dynamics. Under några spännande och lärorika dagar kan du knyta kontakter och lära dig hur du kan optimera nyttan av din investering i Microsoft Dynamics.

  Värdet med Convergence 2012:

  •   Lösningsoptimering.
  Lär dig hur du kan maximera möjligheterna med Microsoft Dynamics inom alla dina företagsområden.

  •   Skåda framtiden.
  Få en förhandstitt på de senaste produkterna och teknologierna från Microsoft Dynamics, och få en inblick i framtida planer och strategier för Microsoft Dynamics.

  •   Nätverkande.
  Knyt kontakter med kollegor, branschexperter, och representanter från Microsoft.

  Anmäl dig nu och spara pengar.
  Om du anmäler dig före den 25 januari 2012 kan du ta del av vårt erbjudande och spara 300 USD per person!

  Läs mer om Convergence och vårt erbjudande för tidig anmälan!

  Välkommen till Convergence 2012!

   

  Dan Bengtsson

  Microsoft Partner Network

 • Microsofts partnerblogg

  Säljer du licenser till skolor?

  • 0 Comments

  Då behöver du vara certifierad Authorized Education Reseller!

  Microsoft® Authorized Education Reseller-programmet (AER) ger återförsäljare möjlighet att sälja Microsoft-produkter med akademiska priser till kvalificerade utbildningsanvändare (QEU). Alla återförsäljare måste bli Authorized Education Resellers (AER:er) för att köpa och sälja vidare volymlicensprogram för Academic.

  Ta testet redan idag på AER portal!

   

  Trevlig helg!

  Hälsningar,

  Marie

 • Microsofts partnerblogg

  Skicka fysiska brev direkt från datorn med Posten i Office

  • 0 Comments

  Nu kan du skicka fysiska brev direkt från din dator utan att gå utanför dörren. Med Posten i Office – På Facebooksidan-  förvandlar du enkelt ditt dokument till ett fysiskt brev, med kuvert och porto. Oavsett om det är inbjudningar, nyhetsbrev eller protokoll.

  Posten i Office är ett tillägg till Microsoft Office som gör att du kan skicka fysiska brev direkt från datorn.

  image

   

   // Dan Bengtsson

 • Microsofts partnerblogg

  Kunderbjudande på SMB webben

  • 0 Comments

  Säljer du till små- och medelstora företag? Då vill jag tipsa dig om att hålla dig uppdaterad på Microsofts webb för små- och medelstora företag, microsoft.se/smb. Där finns det just nu fram till den 30 juni kupongerbjudande på Windows 7, Office 2010 och Office 2010 för Mac.

  Gå in och läs mer här och tipsa dina kunder! På denna sida kan du även anmäla dig till nyhetsbrevet för att få senaste nytt kring alla kundkampanjer.

  /Anna Linnerud
  v-anlinn@microsoft.com

 • Microsofts partnerblogg

  Dev Camp Windows 8

  • 0 Comments

  Välkommen på Dev Camp Windows 8 den 20:e juni

  Windows 8 är den mest betydande plattformen som finns tillgänglig för utvecklare, med möjligheten att nå miljontals människor med dina fantastiska appar med Microsofts visuella identitet. Appar står i centrum för Windows 8-upplevelsen. Med Windows 8 kan du utnyttja dina nuvarande kunskaper och kod för att skapa appar med Microsofts visuella identitet för dina kunder. Tänk, bygg och sälj nästa succéapp till hela världen.

  Varmt välkommen till en heldag (09:00-17:00) om utveckling för den nya plattformen. Kom och lyssna på kunniga föreläsare och få inspiration på hur du kan ta din populära Windows Phone-app till Windows 8. Registreringen börjar 08:30. Vi bjuder på kaffe/te, lunch och eftermiddagsfika. Evenemanget är kostnadsfritt.

  Vi träffas på
  Meeting Room - The Lounge & The Square
  Alströmergatan 20, 104 22 Stockholm

  Skynda dig, antalet platser är begränsade!

  Anmäl dig här: https://msevents.microsoft.com/cui/EventDetail.aspx?culture=sv-SE&EventID=1032513747&IO=JMdj5HWNWqW4GVLl7%2bodiA%3d%3d

   För fler event kring utveckling för Windows 8 besök vår Metro Map – din hållplats för Windows 8 utveckling:

  http://www.microsoft.se/metromap

  Windows teamet bjuder även in till ett kostnadsfritt online event idag den 14 juni där de går genom hur du designar en fantastisk Windows 8 app som drar nytta av plattformen och följer UX guidelines.
  Observera att tidsangivelserna är enligt PST, så eventet börjar med andra ord kl. 17:50 “svensk tid”. Läs mer om eventet och agendan. Anmäl dig 

  //Danwei Tran Luciani

 • Microsofts partnerblogg

  E-handel med Microsoft Commerce Server!

  • 0 Comments

  Jörgen Bertilsson från Avensia har precis varit på Microsoft och berättat om flytten av Microsoft Commerce Server till Ascentium. Han gav också oss marknad- och säljmänniskor en duvning i e-handelsmarknadens utveckling. Commerce Server kommer vidareutvecklas i en högre takt under Ascentiums ledning i ett fortsatt nära samarbete med Microsoft, menar Jörgen. Avensia är en av leverantörerna som har gjort Commerce Server till en stor plattform på den skandinaviska marknaden
  med kunder som ICA, Mekonomen, Kjell & Company, Posten och Telenor.

  Bakgrund  
  Microsoft överlåter ägandet av Microsoft Commerce Server till bolaget som de senaste 4 åren stått för utveckling av produkten. Övergången sker 1 juli 2012 då Ascentium officiellt tar över produkten, i det skedet släpps också nästa version av
  Commerce Server med stöd fö Azure och en rad nya funktioner i plattformen. Exempel på nyheter som håller på att införas är:  Nya administrationsgränssnitt, analysverktyg, sök, CMS och personalisering. Service och
  support av Commerce Server kommer finnas i Microsoft regi till mitten av 2019. För Ascentium som äger utvecklingsbolaget bakom Microosoft Commerce Server innebär övergången en möjlighet och ett fortsatt tätt samarbete med Microsoft. Man har  börjat testa kommande version i Microsofts molntjänst Azure och man utvecklar en koppling mot Dynamics affärssystem.

  Microsoft Commerce Server med 6 600 aktiva licenser kommer nu vidareutvecklas av ett spetsföretag inom e-Commerce.  Det finns ett globalt  nätverk av implementatörer så plattformen kommer att utvecklas i snabb takt. Ascentium har idag 500 personer avsatta för vidareutvecklingen av plattformen. Befintliga kunder till plattformen kommer redan 2012 märka av större uppgraderingar och en ny roadmap kommer presenteras efter årsskiftet. Ascentium blev nyligen av Forrester utnämnt som nya generationens globala e-handelsföretag. Det är klart att både Jörgen och vi på Microsoft har anledning att vara glada!

  /Lotta Båth

   

   


   
   
    

 • Microsofts partnerblogg

  Nya Windows Azure är live. Testa och välkommen till Microsoft 18 juni 17:30

  • 0 Comments

  Nya Windows Azure är live. Välkommen till Meet Windows Azure hos oss på Microsoft 18 juni. Tag chansen att lära dig mer om nya Azure, se coola demos från Sveriges främsta experter. Vi bjuder på mat och dryck. Eventet sker i samarbete med användarföreningen för Azure (SWAG).

  Tid: 18 juni, 17:30-21:00

  Plats: Microsoft, Finlandsgatan 36

  Mat och dryck: Ja!

  Anmälan och agenda här.  

  Testa de nya funktionerna redan NU. (Se nedan). Nu är det möjligt att enkelt bygga websiter, bloggar, hantera video men även att lägga upp precis det du behöver i molnet. SharePoint, SQL Server , Linuxservrar, ditt gamla system...

  Välkommen!

  Dan Bengtsson

 • Microsofts partnerblogg

  Kompetensforum Collaboration: Software Assurance-förmåner

  • 0 Comments

  Om man köper volymlicensavtal med Software Assurance (SA) får man som kund en mängd förmåner. Hur mycket beror på hur mycket man investerat i SA. Flera av dessa förmåner är bra för er som partner att känna till, eftersom de kan hjälpa er att sälja in, initiera och genomföra olika former av projekt hos kunderna. Läs om alla förmånerna licenswebben

  Några exempel på förmåner som ni kan fråga era kunder om de har är:
    
    - Microsoft e-learning: e-kurser för anställda att lära sig grunderna i den nya programvaran. Utbildningspengar kan användas för skräddarsydd utbildning istället för grundläggande.

    - Home Use Program: anställda får mycket prisvärt tillgång till Office 2010 hemma, en viktig utbildningsförmån som stöttar utrullning av Office.

    - Utbildningskuponger: för klassrumsutbildningar, kompetensutveckling till personalen på it-avdelningen. Se i kurskatalogen vilka utbildningar som finns (filtrera på SA och SA trainings voucher). Notera kursnumret på det som är intressant och sök efter utbildningarna hos våra svenska utbildningspartner.

    - Planning Services – konsultdagar som får användas som betalning eller delbetalning i projekt som syftar till att planera för utrullning av lösningar baserade på Microsofts programvara. 

    För att få leverera SharePoint Deployment Planning Services, SDPS, skall man som partner ha minst två personer som tagit certifiering 70-667: Configuring Microsoft SharePoint 2010.

  Du hittar all information du behöver på www.microsoftdps.com och var noga med att titta på hur processen ser ut. Det börjar hos kunden som aktiverar sina förmåner.

 • Microsofts partnerblogg

  Kompetensforum Server och virtualisering: Software Assurance-förmåner

  • 0 Comments

  Om man köper volymlicensavtal med Software Assurance (SA) får man som kund en mängd förmåner. Hur mycket beror på hur mycket man investerat i SA. Flera av dessa förmåner är bra för er som partner att känna till, eftersom de kan hjälpa er att sälja in, initiera och genomföra olika former av projekt hos kunderna. Läs om alla förmånerna licenswebben.

  Några exempel på förmåner som ni kan fråga era kunder om de har är:

  - Microsoft e-learning: e-kurser för anställda att lära sig grunderna i den nya programvaran. Utbildningspengar kan användas för skräddarsydd utbildning istället för grundläggande.

  - Home Use Program: anställda får mycket prisvärt tillgång till Office 2010 hemma, en viktig utbildningsförmån som stöttar utrullning av Office.

  - Utbildningskuponger: för klassrumsutbildningar, kompetensutveckling till personalen på it-avdelningen. Se i kurskatalogen vilka utbildningar som finns (filtrera på SA och SA trainings voucher). Notera kursnumret på det som är intressant och sök efter utbildningarna hos våra svenska utbildningspartner.

  - Planning Services – konsultdagar som får användas som betalning eller delbetalning i projekt som syftar till att planera för utrullning av lösningar baserade på Microsofts programvara.

  För att få leverera Private Cloud, Management and Virtualization Deployment Planning Services, PVDPS, ska man som partner ha uppnått  en av följande guldkompetenser: Virtualization, Systems Management, Server Platform och/eller Identity and Security.

  Du hittar all information du behöver på www.microsoftdps.com och var noga med att titta på hur processen ser ut. Det börjar hos kunden som aktiverar sina förmåner.

 • Microsofts partnerblogg

  Tävling för ISV:er

  • 0 Comments

  Om du är ett produktbolag och använder SQL Server som en del i er lösning, ta chansen och delta i vår tävling.

  Med start från 19 mars till och med maj 2012 kan ni som implementerar stöd för SQL Server 2012 i er lösning få anmälningsavgiften betald för en deltagare till World Partner Conference i Toronto, 8-12 juli 2012, samt at få 10 000 SEK i resebidrag.


  Tidsperiod:

  19 mars – 31 maj 2012

  Upplägg:

  • Kontakta Allan Knudsen på Microsoft, allankn@microsoft för att delge ert deltagande

  • Genomgång av kvalitetsplan tillsammans – När är SQL Server 2012 stödet klart, eventuellt ny funktionalitet som används,

  • Migrering & app compatibility tests

  • Länk till en sida på er webbplats där ni delger support för SQL Server 2012

  Vad vinner man?

  1 vinnare som får anmälningsavgiften till World Partner Conference i Toronto betald + 10.000 i resebidrag

  Hur deltar man?

  Anmälan att man vill delta mailas till Allan Knudsen, allankn@microsoft.com.

 • Microsofts partnerblogg

  Kompetensforum Desktop: Software Assurance-förmåner

  • 0 Comments

  Om man köper volymlicensavtal med Software Assurance (SA) får man som kund en mängd förmåner. Hur mycket beror på hur mycket man investerat i SA. Flera av dessa förmåner är bra för er som partner att känna till, eftersom de kan hjälpa er att sälja in, initiera och genomföra olika former av projekt hos kunderna. Läs om alla förmånerna licenswebben.

  Några exempel på förmåner som ni kan fråga era kunder om de har är:

  - Microsoft e-learning: e-kurser för anställda att lära sig grunderna i den nya programvaran. Utbildningspengar kan användas för skräddarsydd utbildning istället för grundläggande.

  - Home Use Program: anställda får mycket prisvärt tillgång till Office 2010 hemma, en viktig utbildningsförmån som stöttar utrullning av Office.

  - Utbildningskuponger: för klassrumsutbildningar, kompetensutveckling till personalen på it-avdelningen. Se i kurskatalogen vilka utbildningar som finns (filtrera på SA och SA trainings voucher). Notera kursnumret på det som är intressant och sök efter utbildningarna hos våra svenska utbildningspartner.

  - Planning Services – konsultdagar som får användas som betalning eller delbetalning i projekt som syftar till att planera för utrullning av lösningar baserade på Microsofts programvara.


  För att få leverera Desktop Deployment Planning Services, DDPS, ska man som partner ha minst två personer som tagit certifiering 70-681: Deploying Windows 7 and Office 2010.

  Du hittar all information du behöver på www.microsoftdps.com och var noga med att titta på hur processen ser ut. Det börjar hos kunden som aktiverar sina förmåner.

 • Microsofts partnerblogg

  Ta hjälp av Radars unika marknadsportal för Microsoft partner!

  • 0 Comments

  Radar har tagit fram en unik partnerportal där respektive partner till Microsoft kan hämta unik operativ insikt för att skapa en effektivare säljprocess runt de  områden som Microsoft satsar på. Detta till ett förmånligt pris.

  Läs mer om och ta del av erbjudandet här

 • Microsofts partnerblogg

  Kompetensforum Small Business: Software Assurance-förmåner

  • 0 Comments

  Om man köper volymlicensavtal med Software Assurance (SA) får man som kund en mängd förmåner. Hur mycket beror på hur mycket man investerat i SA. Flera av dessa förmåner är bra för er som partner att känna till, eftersom de kan hjälpa er att sälja in, initiera och genomföra olika former av projekt hos kunderna. Läs om alla förmånerna licenswebben.

  Några exempel på förmåner som ni kan fråga era kunder om de har är:

  - Microsoft e-learning: e-kurser för anställda att lära sig grunderna i den nya programvaran. Utbildningspengar kan användas för skräddarsydd utbildning istället för grundläggande.

  - Home Use Program: anställda får mycket prisvärt tillgång till Office 2010 hemma, en viktig utbildningsförmån som stöttar utrullning av Office.

  - Utbildningskuponger: för klassrumsutbildningar, kompetensutveckling till personalen på it-avdelningen. Se i kurskatalogen vilka utbildningar som finns (filtrera på SA och SA trainings voucher). Notera kursnumret på det som är intressant och sök efter utbildningarna hos våra svenska utbildningspartner.

  - Planning Services – konsultdagar som får användas som betalning eller delbetalning i projekt som syftar till att planera för utrullning av lösningar baserade på Microsofts programvara.

  För Office 365 finns det ingen egen Planning Service, men det går bra att leverera tjänster inom ramen för andra tjänster, SDPS, L&EDPS och DDPS. Läs mer om hur du kan använda dessa Planning Services även för Office 365.

  Du hittar all information du behöver på www.microsoftdps.com och var noga med att titta på hur processen ser ut. Det börjar hos kunden som aktiverar sina förmåner.

 • Microsofts partnerblogg

  Kompetensforum Business Intelligence: Software Assurance-förmåner

  • 0 Comments

  Om man köper volymlicensavtal med Software Assurance (SA) får man som kund en mängd förmåner. Hur mycket beror på hur mycket man investerat i SA. Flera av dessa förmåner är bra för er som partner att känna till, eftersom de kan hjälpa er att sälja in, initiera och genomföra olika former av projekt hos kunderna. Läs om alla förmånerna licenswebben.

  Några exempel på förmåner som ni kan fråga era kunder om de har är:

  - Microsoft e-learning: e-kurser för anställda att lära sig grunderna i den nya programvaran. Utbildningspengar kan användas för skräddarsydd utbildning istället för grundläggande.

  - Home Use Program: anställda får mycket prisvärt tillgång till Office 2010 hemma, en viktig utbildningsförmån som stöttar utrullning av Office.

  - Utbildningskuponger: för klassrumsutbildningar, kompetensutveckling till personalen på it-avdelningen. Se i kurskatalogen vilkautbildningar som finns (filtrera på SA och SA trainings voucher). Notera kursnumret på det som är intressant och sök efter utbildningarna hos våra svenska utbildningspartner.

  - Planning Services – konsultdagar som får användas som betalning eller delbetalning i projekt som syftar till att planera för utrullning av lösningar baserade på Microsofts programvara.

  Inom ramen för Business Intelligence så finns det två olika typer av tjänster med olika krav på partner. För tjänsten “Deploying SQL Server 2008 R2 Business Intelligence” krävs det av partner att guldkompetens i Business Intelligence eller Data Platform för att få leverera mot Planning Services vouchers. För tjänsterna “Upgrading to SQL Server 2008 R2” eller “Migrating to SQL Server 2008 R2 from Oracle” krävs guldkompetens i Data Platform för att leverera.

  Du hittar all information du behöver på www.microsoftdps.com och var noga med att titta på hur processen ser ut. Det börjar hos kunden som aktiverar sina förmåner.

 • Microsofts partnerblogg

  Säljutbildningar som hjälper dig att vinna affärer

  • 0 Comments

  Ta hjälp av vår samarbetsleverantör PDC och lär dig metoden som särskiljer dig från dina konkurrenter och vinner dina kunders förtroende och underskrift.

  Metoderna är utvecklade av Global2WIN! De syftar till att göra dig till en bättre säljare och presentatör, VINNA AFFÄRER! Utbildningarna/metoderna är direkt anpassade till Microsoftvärlden och riktar sig till Säljare, Säljchefereller Konsulter som  deltar i pre-sales

  Demo2WIN- fokuserar på att förbättra dina demonstrationer och dina möjligheter att ta fler affärer genom ett strukturerat och beprövat arbetssätt.

  Discovery2WIN - syftar till att effektivisera och förbättra färdigheterna och verktygen vid analys av ett prospekts behov.

Page 22 of 22 (540 items) «1819202122