July, 2011

 • Microsoft mener

  Microsoft Research: Brug din arm som touch screen

  Microsoft tilbyder mange produkter og features. Og vi forsker konstant i ny teknologi. For at give en smagsprøve på noget af det spændende forskning inden for menneskelig interaktion med teknologi og gaming fik vi besøg af Jessica Chobot, der er vært på det amerikanske gaming-tv-site G4. Hun fortæller i klippet om:

  • Mulighed for at scanne objekter via Kinect, så objekterne kan bruges i spil
  • Hvordan man kan ”klikke” på sin arm eller hånd og dermed styre en computer
  • Det nye Surface


   Ud over G4’s videoklip herover, fortæller vi selv om de nyeste Microsoft gadgets i videoen her.

  VH Martin Rossen, kommunikationsdirektør - marossen@microsoft.com.

 • Microsoft mener

  IE10 og Mango klar til udviklere

  Der er godt nyt for dem, der gerne vil sidde bag skærmen i sommervarmen.

  Internet Explorer 10 Platform Preview 2 er nu klar til download. Den nye browsers hastighed bliver forbedret, og HTML5-mulighederne understøttes selvfølgelig, herunder HTML5-drag and drop og forbedret integration af multimedier. Se hvordan det fungerer i din browser her. Alt i alt er der et utal af nye funktioner, som udviklere kan afprøve nu.

  Windows Phone-programmørerne har heller ikke siddet stille. De er nu klar til at give udviklere en smagsprøve på Mango. Selvom opdateringen på Windows Phone 7 ikke er færdig endnu, kan udviklere afprøve og teste de første Mangostykker. De udviklere, der allerede har haft fingre i Mango, er mildest talt begejstrede. Du kan se mere om Mangos over 500 nye funktioner, og læse hvorfor Windows Phone 7 allerede har flere apps end fx RIM på Windows Phone Developers Blog.

  Vh Bjarne Dollerup, Evangelist - bjarne.dollerup@microsoft.com.

Page 1 of 1 (2 items)