February, 2012

 • Microsoft mener

  Skype beta klar til Windows Phone i dag

  I dag går Mobile World Congres i Barcelona for alvor i gang. Og Windows Phone er klar med første nyhed: En Skype beta-applikation er allerede i dag tilgængelig i Marketplace. Den endelige version er klar til April. Du kan læse mere her.

   

  Der vil ugen igennem komme foreskellige typer nyheder omkring Windows Phone. Du kan løbende følge med på nedenstående blogs og sites:

  Skype nyheder:

  Skype Big Blog

  Microsoft News Center – Skype Newsroom

  Windows Phone nyheder:

  Microsoft News Center – Windows Phone Newsroom

  Windows Phone Blog

  Windows Phone Developer Blog

  Vh Henrik Kølle, produktchef for Windows Phone - hepeters@microsoft.com.

 • Microsoft mener

  Microsoft udvider mega datacenter i Irland

  Siden 2009 er europæiske cloud-brugere, der benytter sig af løsninger fra Microsoft som Office 365, Windows Azure-platformen og Xbox Live, blevet serviceret fra Irland. Den øgede efterspørgsel på Microsofts cloud-tjenester gør nu, at Microsoft udvider datacenteret i Dublin. Den samlede investering for datacenteret når dermed op på 630 millioner EUR.

  Microsoft, som alene i Danmark har over 100.000 brugere på Office 365, oplever stor vækst i hele Europa. Blandt de danske kunder er B&O, SuperGros, ISS, A.P. Møller, Coloplast, og Pandora. Det udvidede datacenter sikrer, at der er tilstrækkeligt kapacitet til nuværende kunder og alle de virksomheder, der migrerer til et cloud-setup.

  Med udvidelsen vil datacenteret i Dublin være på størrelse med næsten fem en halv fodboldbane og fyldt med rå computerkraft. Det vil tage ca. et år at færdiggøre udvidelsen. Til den tid vil op mod 70 teknikere sørge for, at datacenteret servicerer kunderne i døgndrift. Læs mere om udvidelsen her.

  Fakta om det nye udvidede datacenter

  • Datacenteret udvides til 38.500 m2 og bruger ved højeste ydeevne 29,4 megawatt.
  • Ved at bruge luft udefra afkøles datacenteret mere energieffektivt, så det er 50 pct. mere effektivt end traditionelle datacentre. Derudover bruges 99 pct. mindre vand til køling.
  • Den samlede investering i datacenteret er dermed 630 million EUR.
  • Datacenteret servicerer kunder, der bruger Office 365, Windows Live, Xbox Live, Bing, og Windows Azure-platformen, i Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA),  

  Microsoft er med i European Union’s Code of Conduct for Data Centres – læs mere her.

  Vh Anders Adelhorst, kommunikationsdirektør - i-anadel@microsoft.com.

 • Microsoft mener

  Microsoft og fremtidens arbejdsliv

  Det er fleksibiliteten, som gør en arbejdsplads populær hos de fleste arbejdstagere såvel som arbejdsgivere. Muligheden for selv at tilrettelægge arbejdsdagen gør os mindre stressede og skaber en bedre balance mellem arbejde og privatliv. Microsofts vision for fremtidens arbejdsliv handler om både mennesker og om frigørelse fra kontoret. Det skriver Microsofts øverste chef EMEA Jean-Philippe Courtois i et synspunkt på BBC News Business.

  Det moderne arbejdsliv sætter fokus på frigørelse fra kontoret, og fleksibiliteten gør os samtidig mere produktive. Den teknologiske udvikling har givet et helt nyt arbejdsliv, hvor vi henter vores data i skyen, og vi tilpasser vores arbejde til vores døgnrytme. Derudover samarbejder vi globalt når som helst og hvor som helst på den enhed, som vi lige har ved hånden. Fleksibiliteten handler nemlig både om de rigtige teknologiske værktøjer, men også om hurtig, nem og sikker adgang til information.

  Synspunktet er skrevet som et indlæg i BBC Online (Technology of Business) serie “Future of Work”, hvor BBC har spurgt en række eksperter, hvordan vores arbejdsliv vil ændres i fremtiden. Du kan lade dig inspirere af hele indlægget her.

  Vh Anders Adelhorst, kommunikationsdirektør - i-anadel@microsoft.com.

 • Microsoft mener

  Undersøgelse: Danskernes brug og krav til smartphones

  I Microsoft vil vi altid gerne vide mere om vores kunder – og potentielle kunder. SÅ vi har spurgt danskerne om, hvilke krav de stiller til smartphones, og hvordan de bruger dem i dagligdagen.

  Kort fortalt viser undersøgelsen, at vi danskere er tilfredse med vores smartphones, men halvdelen af os er alligevel altid på udkig efter den næste. Når vi så køber en ny smartphone, kræver vi, at den har bedre batteritid og er hurtigere og nemmere at bruge. Ser man på brugen af smartphones, viser det sig, at vi kun bruger relativt få apps intensivt. Faktisk bruger ca. 45 procent af de adspurgte kun mellem en og fem apps mindst tre gange om ugen.

   Andre udvalgte resultater:

  • To ud af tre (67.7 procent) vægter telefonens batteritid højest, når de kigger på en ny smartphone
  • Kun 5,5 procent af smartphone-brugerne er storforbrugere, der bruger 20 apps eller flere mindst tre gange om ugen
  • Af dem, der ønsker at skifte smartphone, vil næsten halvdelen (48,2 %) prøve noget helt nyt

  Næsten halvdelen (43,3 procent) svarer, at ”eksperten” i vennekredsen har størst indflydelse på, hvilken smartphone man køber

  Er du interesseret i hele undersøgelsen, der blev udarbejdet i januar 2012, kontakt venligst Anders Adelhorst på i-anadel@microsoft.com.

 • Microsoft mener

  Forretningssystemer på mobile enheder med Microsoft Dynamics CRM

  Microsoft Dynamics CRM bliver tilgængelig på mobilen i andet kvartal 2012. Det kommer blot få uger efter, at både Lync og OneNote blev tilgængelig på mobilen, og netop forretningsløsninger på mobilen er en naturlig udvikling inden for mobile løsninger, som danske virksomheder i dag efterspørger. CRM Mobile giver via en cloud-baseret platform virtuelt adgang til alle funktioner i Microsoft Dynamics CRM på mobile enheder  – herunder Windows Phone 7, iPad, iPhone, Android og  BlackBerry smartphones. Brugere kan således få glæde af CRM-funktionerne på stortset alle mobile enheder, uanset hvor de befinder sig.

  Danske virksomheder har i stigende grad behov for adgang til forretningskritiske data i realtid, at tilgå informationer fra forskellige platforme og i det hele taget arbejde mere fleksibelt. Med Mobile CRM giver vi vores kunder mulighed for arbejde med kunderelationer og kampagner på farten såvel som ved pc’en, hvilket styrker deres konkurrenceevne. Derudover lancerer vi nu yderligere funktioner til Social CRM, der giver mulighed for at tilgå Microsoft CRM fra forskellige browsere inkl. Internet Explorer, Chrome, Firefox, Safari – og fra forskelligt hardware: PC’er, Mac  eller iPad. Sociale medier er dermed ikke kun integreret i Office-pakken, men nu også i forretningssystemerne.

  Vores kunder modtager ofte anbefalinger og indgår i dialog på sociale netværk. Og de bliver påvirket med en troværdighed, der ofte har større betydning for købsprocessen end marketingevents og –kampagner. CRM i dag handler om at gå i dialog med og skabe engagement hos kunderne – og med social CRM får virksomheden et næsten fuldstændigt billede af kundens adfærd og forbrugsmønster.

  Du kan læse mere om Microsoft Dynamics CRM Mobile her.

  VH Jeanett Heller, produkuktchef for Microsoft Dynamics CRM - jheller@microsoft.com.

   

 • Microsoft mener

  Markedsandel: Internet Explorer vokser

  Der er stor konkurrence på browser-markedet i dag mellem Internet Explorer, Chrome, Firefox og Safari. Den seneste måling fra NetMarketShare viser, at Internet Explorer havde fremgang i januar, mens de andre nævnte browseres markedsandel gik tilbage. Internet Explorer 9 var i januar med til at øge markedsandelen af IE til 52,96 pct. – den højeste siden september sidste år. Både Chrome og Safari måtte afgive lidt markedsandel, mens Firefox måtte aflevere næsten et helt procentpoint.

   Konkurrence er godt for brugerne, som i sidste ender vinder, når browsere som IE tilbyder HTML5-muligheder som Cut the Rope og Tron og samtidig øger hastigheden og sikkerheden, når vi surfer.

   Se markedsandelen fordelt på måneder og browsere nedenfor. Tal for januar i Danmark er ikke tilgængelig endnu, men december-tallene kan findes her.

   

  VH Troels Hviid, produktchef for Internet Explorer og Windows Live - troelshv@microsoft.com.

 • Microsoft mener

  Microsoft tilbyder it-iværksættere gratis hosting på Windows Azure-platformen

  Vores dagligdag bliver verden over mere og mere digitaliseret og teknologi er med overalt. Og set i kombination med en stigende globaliseret verden og et innovativt samfund som det danske, så har de danske it-iværksættere gode vækstbetingelser, og er blandt iværksættere generelt i positiv vækst.

  Men selv om vi i Danmark har en lang og god tradition for it-iværksættere med et globalt publikum (fra egne rækker kan således nævnes Navision og Skype,) kan den første fase for start-ups være svær. Denne fase er dog afgørende for succes. Manglende finansiering til investering – fx til hosting af store mængder data – kan nemlig bremse de it-iværksættere, som udvikler tunge applikationer eller producerer meget data.

  I Microsoft ser vi innovation og start-ups som en afgørende vækstfaktor i samfundet. Derfor udvider vi nu incubator-programmet, BizSpark, hvorigennem iværksættere kan få støtte til software og rådgivning. Udvidelsen til BizSpark Plus betyder, at de mest lovende start-ups nu kan få finansieret op til 330.000 kroner på deres Microsoft Azure-omkostninger det første år og 50 pct. det andet år.

  For at finde frem til de mest lovende it-iværksættere – de med størst potentiale og som kan deltage i BizSpark Plus programmet, har Microsoft allieret sig med professionelle partnere, som har speciale i at udvikle og accelerere start-ups. I Danmark er partnerne Startup City og Startup Bootcamp.

  Start-ups kan komme i betragtning til BizSpark programmet, hvis virksomheden er yngre end 3 år og har en omsætning under 5 millioner. Og virksomheden kan være med i maksimalt 3 år. BizSpark har allerede hjulpet flere danske start-ups, som Spiir, Roozz og Pixel Pandemic.  Læs mere om BizSpark Plus og hvordan man kommer i betragtning her: http://www.microsoft.com/bizspark/plus

  VH Anette Nørgaard, Evangelist i Microsoft Danmark - anno@microsoft.com.

Page 1 of 1 (7 items)