• Microsoft mener

  Afspil film fra din Lumia til DLNA-enheder

  Nokia har netop lanceret betaudgaven af ”play to”. Det er en funktion til Lumia-mobiler, hvor du kan afspille film, musik og billeder direkte fra mobilen til fx et TV, en Blu-Ray-afspiller, en Windows 7-computer eller andre enheder, der understøtter DLNA. Heldigvis understøtter næsten alle nyere enheder DLNA, der er en branchestandard for at streame medier trådløst fra én enhed til en anden.  

  Vil du prøve ”play to”, kan du registrere dig her (fordi den er i beta) – det tager 60 sekunder og så kan du komme i gang!

   

  VH Henrik Kølle Petersen, produktchef for Windows Phone - hepeters@microsoft.com.

 • Microsoft mener

  Sådan får du bedst styr på consumerization

  Den høje vækst i smartphones, tablets og brugen af egne pc’er betyder fremover, at behovet for at tilpasse virksomhedens it-strategi til forbrugerdrevent it er et af de helt store fokusområder for it-ansvarlige.

  Consumerization, forbrugerisme eller ”bring your own device” betyder kort og godt, at medarbejdere i stigende grad ønsker problemfrit adgang til virksomhedens data og programmer via de enheder, som de selv ønsker at bruge eller har i forvejen. Udfordringen for virksomhedens it-afdeling er derfor at imødekomme medarbejdernes ønsker, og samtidig sikre integriteten og sikkerheden af ​​de værdifulde data i virksomheden.

  Hvis du har lyst til at gå i dybden med consumerization, kan du læse mere om i Microsoft nye hvidbog om ”Consumerization set med CIO’ens øjne”. Hvidbogen kan hentes her. For mere information om forbrugerisme se: Consumerization of IT eller på vores website. Du er også velkommen til at tage fat i mig, så hjælper jeg gerne med lokale danske eksperter på området.

  Vh Anders Adelhorst, kommunikationsdirektør - andera@microsoft.com.

   

   

 • Microsoft mener

  NUIverse: Microsoft viser dig universet

  Med en flydende brugergrænseflade kaldet NUIVerse på Microsoft Surface, kan man gå på opdagelse i universet og se planeter, stjerner, solsystemer og et Battlestar Galactica-rumskib fra forskellige vinkler og perspektiver. Naviger rundt i universet i en flydende brugergrænseflade som benytter muliti-touch funktioner. Større og mere imponerende end tables og smartphones, vi kender i dag. Det er så flot, at det skal ses! 

  Microsoft har lavet en video, hvor David Brown fra Microsoft Technology Center demonstrerer mulighederne med NUIVerse på Microsoft Surface.

   

  VH Anders Adelhorst, kommunikationsdirektør - andera@microsoft.com.

   

 • Microsoft mener

  Se hvordan Røde Kors bruger Office 365 i katastrofeområder

  Røde Kors tog i forbindelse med jordskælvskatastrofen på på for første gang en cloud-baseret kommunikationsinfrastruktur i brug. Med Office 365 har de fået nye muligheder for at koncentrere sig om at hjælpe nødlidende og sparer samtidig 50-60% i forhold til tidligere løsninger. Hør it-chef Claus Olsen fortælle, hvorfor Office 365 nu er en fast del af nødsetuppet:

 • Microsoft mener

  Flyv gratis med Microsoft Flight!

  Nu er der godt nyt til flyentusiaster: Microsoft Flight Simulator er tilbage!

  Microsoft har i mere end 25 år udgivet og udviklet Microsoft Flight Simulator. Flyspillet udkom 3 år før Windows kom på gaden. Men for et par år siden meddelte Microsoft, at man ville stoppe produktionen og ikke udgive flere udgaver - men nu er en modificeret udgave på Windows Live Marketplace klar til spil.

  Hvis man elsker at flyve, kan man fra Windows Live Marketplace helt gratis, downloade og spille det nye Microsoft Flight. Spillet kræver, at du er logget på Windows Live og har 10GB lagerplads på harddisken, 2GB ram en GPU på min 256MB og en Dual Core 2.0 processor. Så de fleste nyere pc’er kan være med her.

  Download Microsoft Flight her.


 • Microsoft mener

  Microsoft frigiver SQL Server 2012

  Et meget vigtigt konkurrenceparameter for virksomhederne i dag er at kunne håndtere og kvalificere den voksende mængde data, der tilflyder organisationen. Det er gjort nemmere med den næste generation af data-platformen Microsoft SQL Server 2012, som Microsoft frigiver i dag. Dermed er den nyeste version af verdens mest udbredte data-platform nu klar til produktion (RTM). Fra 1. april er Microsoft SQL Server 2012 bredt tilgængelig.

  ”Vi oplever et meget stort fokus på data-anvendelse ude i virksomhederne. Vi ser derfor frem til de opdateringer og funktionaliteter, der ligger i den nye version, som dels demokratiserer data i organisationen samt gør det nemmere tilgængeligt. I dag er det afgørende for virksomheden, at de får maksimal udnyttelse af den information, som tilflyder virksomheden ,” siger Michael Borges, der er CEO i konsulentvirksomheden Platon.

  SQL Server 2012 hjælper virksomhederne at håndtere det stigende behov for Business Intelligence som konkurrenceparameter. Microsoft har for nylig gennemført en undersøgelse af Business Intelligence blandt danske virksomheder. I den forventer 53,2 procent af virksomhederne, at Business Intelligence i fremtiden bliver vigtigere for forretningens succes. De virksomheder, som ikke opfatter BI som forretningskritisk, begrunder det med, at deres Business Intelligence-system enten er kompliceret, eller at de ikke synes, brugerfladen er intuitiv og brugervenlig.

  ”Microsoft SQL Server 2012 giver virksomheden bedre mulighed for at drive forretningskritiske applikationer med høj tilgængelighed til lave omkostninger. Kunden vil opleve Business Intelligence som en helt ny og innovativ måde at trække viden ud af virksomhedens rå data. Samtidig introducerer vi den nye "PowerView", som giver pædagogiske, interaktive data-visualiseringer,” fortæller Business Manager i Microsoft Lars Bo Granath.

  Cloud på dine præmisser

  Det er vigtigt for organisationen, at den kan tage cloud i anvendelse efter virksomhedens behov. En af fordelene med Microsoft SQL Server 2012 er, at virksomheden kan bruge cloud-versionen SQL Azure til fx at skalere løsningen op. It-afdelingen får dermed nemmere ved at håndtere store mængder data fra mange forskellige kilder. Microsoft SQL Server 2012 introducerer også AlwaysOn, som i tilfælde af fx strømsvigt giver et hurtigere fail-over til et standby-netværkssystem samt bedre udnyttelse af hardwaren. SQL Server 2012 kan klare 57.000 transaktioner pr. sekund eller 100.000.000 transaktioner om dagen. Oveni er den nye ”in-memory ColumnStore” ti gange hurtigere på data warehouse-projekter.

  Læs mere om Microsoft Server SQL 2012 her.

  VH Lars Bo Granath, Produktchef for SQL -  larsbg@microsoft.com

 • Microsoft mener

  Hvorfor Windows 8 er det rigtige skridt også for virksomheder

  På CeBIT har Kevin Turner i dag fortalt mere om, hvorfor Windows 8 er den rette løsning for virksomheder. Du kan læse det samlede materiale, herunder pressemeddelelse her og her på Windows for your business-bloggen, men nedenfor er de centrale punkter:

  • Ny stærk brugeroplevelse: Windows 8 bygger bro mellem den personlige intuitive brugeroplevelse og de sikkerheds- og administrator-funktioner, som it-afdelingen har brug for og tillid til. Windows 8 har fået en ny startskærm med de såkaldte Metro Style Apps. Windows 8 gør medarbejdere mere produktive med multi-touch såvel som med det traditionelle mus og tastatur-interface. Virksomhedens egne applikationer kan også bruges i det nye fuldskærms-interface.
  • Tablets uden kompromis: Windows 8 er bygget til touch og tilpasses den enkeltes behov. Metro Style Apps er omdrejningspunktet for at skabe en god oplevelse, der fjerner distraktioner, men samtidig har produktivitetsfordelene fra en PC. Derudover fungerer Windows 8 også med mus og tastatur. Det gør det muligt at bruge virksomhedssoftware og programmer baseret på Windows 7 samt virksomhedens eksisterende applikationer. På den måde kan it-afdelingerne hurtigt tilpasse de nye Windows 8 tablets til virksomhedens eksisterende infrastruktur.
  • Nye muligheder for mobil produktivitet: Medarbejdere bliver mere og mere mobile. Windows 8 sikrer, at de er forbundet og produktive på en sikker måde. En stor forbedring er muligheden for at køre Windows 8 fra et USB-drev. Windows 8 inkluderer Windows To Go, der gør at hele medarbejderens arbejds-PC kan lagres på et USB-drev og afvikles sikkert fra drevet, når det sættes i en hvilken som helst pc. Det giver brugeren adgang til en fuld kopi af Windows, inklusiv apps og programmer, indstillinger samt data, på en USB-enhed.
  • End-to-end sikkerhed: Funktioner som Trusted Boot og forbedret BitLocker Drive Encryption, AppLocker, og claim-based adgangskontrol hjælper med at beskytte virksomhedens data på tværs af klienterne, netværket og back-end infrastrukturen.
  • Forbedret virtualisering: Med Windows 8 er virtualisering væsentligt nemmere og oplevelsen forbedres for brugeren med grafik i HD samt understøttelse af touch og USB-enheder tilkoblet en lokal pc. Det gør det lettere for it-afdelingen at lave virtuel desktop infrastruktur (VDI) på en mere omkostningseffektiv måde.

  Vh Martin Thorning Hansen, Divisionschef for Windows - mthansen@microsoft.com.

 • Microsoft mener

  Windows 8 Consumer Preview rammer 1 million downloads

  Microsofts Windows 8-udviklerteamet kan allerede ca. 24 timer efter frigivelsen af Windows 8 Consumer Preview på Twitter meddele, at Windows 8 Consumer Preview er blevet downloadet 1 million gange. Amerikanske Computerworld.com fortæller i øvrigt, at Windows 8 Consumer Preview udbredes hurtigere end samme version af Windows 7 i 2009.

  Du kan selv få en smagsprøve på Windows 8 og hente din egen Consumer Preview-version her.

  VH Martin Thorning, Divisionschef for Windows - mthansen@microsoft.com.

 • Microsoft mener

  Skype beta klar til Windows Phone i dag

  I dag går Mobile World Congres i Barcelona for alvor i gang. Og Windows Phone er klar med første nyhed: En Skype beta-applikation er allerede i dag tilgængelig i Marketplace. Den endelige version er klar til April. Du kan læse mere her.

   

  Der vil ugen igennem komme foreskellige typer nyheder omkring Windows Phone. Du kan løbende følge med på nedenstående blogs og sites:

  Skype nyheder:

  Skype Big Blog

  Microsoft News Center – Skype Newsroom

  Windows Phone nyheder:

  Microsoft News Center – Windows Phone Newsroom

  Windows Phone Blog

  Windows Phone Developer Blog

  Vh Henrik Kølle, produktchef for Windows Phone - hepeters@microsoft.com.

 • Microsoft mener

  Microsoft udvider mega datacenter i Irland

  Siden 2009 er europæiske cloud-brugere, der benytter sig af løsninger fra Microsoft som Office 365, Windows Azure-platformen og Xbox Live, blevet serviceret fra Irland. Den øgede efterspørgsel på Microsofts cloud-tjenester gør nu, at Microsoft udvider datacenteret i Dublin. Den samlede investering for datacenteret når dermed op på 630 millioner EUR.

  Microsoft, som alene i Danmark har over 100.000 brugere på Office 365, oplever stor vækst i hele Europa. Blandt de danske kunder er B&O, SuperGros, ISS, A.P. Møller, Coloplast, og Pandora. Det udvidede datacenter sikrer, at der er tilstrækkeligt kapacitet til nuværende kunder og alle de virksomheder, der migrerer til et cloud-setup.

  Med udvidelsen vil datacenteret i Dublin være på størrelse med næsten fem en halv fodboldbane og fyldt med rå computerkraft. Det vil tage ca. et år at færdiggøre udvidelsen. Til den tid vil op mod 70 teknikere sørge for, at datacenteret servicerer kunderne i døgndrift. Læs mere om udvidelsen her.

  Fakta om det nye udvidede datacenter

  • Datacenteret udvides til 38.500 m2 og bruger ved højeste ydeevne 29,4 megawatt.
  • Ved at bruge luft udefra afkøles datacenteret mere energieffektivt, så det er 50 pct. mere effektivt end traditionelle datacentre. Derudover bruges 99 pct. mindre vand til køling.
  • Den samlede investering i datacenteret er dermed 630 million EUR.
  • Datacenteret servicerer kunder, der bruger Office 365, Windows Live, Xbox Live, Bing, og Windows Azure-platformen, i Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA),  

  Microsoft er med i European Union’s Code of Conduct for Data Centres – læs mere her.

  Vh Anders Adelhorst, kommunikationsdirektør - i-anadel@microsoft.com.

 • Microsoft mener

  Microsoft og fremtidens arbejdsliv

  Det er fleksibiliteten, som gør en arbejdsplads populær hos de fleste arbejdstagere såvel som arbejdsgivere. Muligheden for selv at tilrettelægge arbejdsdagen gør os mindre stressede og skaber en bedre balance mellem arbejde og privatliv. Microsofts vision for fremtidens arbejdsliv handler om både mennesker og om frigørelse fra kontoret. Det skriver Microsofts øverste chef EMEA Jean-Philippe Courtois i et synspunkt på BBC News Business.

  Det moderne arbejdsliv sætter fokus på frigørelse fra kontoret, og fleksibiliteten gør os samtidig mere produktive. Den teknologiske udvikling har givet et helt nyt arbejdsliv, hvor vi henter vores data i skyen, og vi tilpasser vores arbejde til vores døgnrytme. Derudover samarbejder vi globalt når som helst og hvor som helst på den enhed, som vi lige har ved hånden. Fleksibiliteten handler nemlig både om de rigtige teknologiske værktøjer, men også om hurtig, nem og sikker adgang til information.

  Synspunktet er skrevet som et indlæg i BBC Online (Technology of Business) serie “Future of Work”, hvor BBC har spurgt en række eksperter, hvordan vores arbejdsliv vil ændres i fremtiden. Du kan lade dig inspirere af hele indlægget her.

  Vh Anders Adelhorst, kommunikationsdirektør - i-anadel@microsoft.com.

 • Microsoft mener

  Undersøgelse: Danskernes brug og krav til smartphones

  I Microsoft vil vi altid gerne vide mere om vores kunder – og potentielle kunder. SÅ vi har spurgt danskerne om, hvilke krav de stiller til smartphones, og hvordan de bruger dem i dagligdagen.

  Kort fortalt viser undersøgelsen, at vi danskere er tilfredse med vores smartphones, men halvdelen af os er alligevel altid på udkig efter den næste. Når vi så køber en ny smartphone, kræver vi, at den har bedre batteritid og er hurtigere og nemmere at bruge. Ser man på brugen af smartphones, viser det sig, at vi kun bruger relativt få apps intensivt. Faktisk bruger ca. 45 procent af de adspurgte kun mellem en og fem apps mindst tre gange om ugen.

   Andre udvalgte resultater:

  • To ud af tre (67.7 procent) vægter telefonens batteritid højest, når de kigger på en ny smartphone
  • Kun 5,5 procent af smartphone-brugerne er storforbrugere, der bruger 20 apps eller flere mindst tre gange om ugen
  • Af dem, der ønsker at skifte smartphone, vil næsten halvdelen (48,2 %) prøve noget helt nyt

  Næsten halvdelen (43,3 procent) svarer, at ”eksperten” i vennekredsen har størst indflydelse på, hvilken smartphone man køber

  Er du interesseret i hele undersøgelsen, der blev udarbejdet i januar 2012, kontakt venligst Anders Adelhorst på i-anadel@microsoft.com.

 • Microsoft mener

  Forretningssystemer på mobile enheder med Microsoft Dynamics CRM

  Microsoft Dynamics CRM bliver tilgængelig på mobilen i andet kvartal 2012. Det kommer blot få uger efter, at både Lync og OneNote blev tilgængelig på mobilen, og netop forretningsløsninger på mobilen er en naturlig udvikling inden for mobile løsninger, som danske virksomheder i dag efterspørger. CRM Mobile giver via en cloud-baseret platform virtuelt adgang til alle funktioner i Microsoft Dynamics CRM på mobile enheder  – herunder Windows Phone 7, iPad, iPhone, Android og  BlackBerry smartphones. Brugere kan således få glæde af CRM-funktionerne på stortset alle mobile enheder, uanset hvor de befinder sig.

  Danske virksomheder har i stigende grad behov for adgang til forretningskritiske data i realtid, at tilgå informationer fra forskellige platforme og i det hele taget arbejde mere fleksibelt. Med Mobile CRM giver vi vores kunder mulighed for arbejde med kunderelationer og kampagner på farten såvel som ved pc’en, hvilket styrker deres konkurrenceevne. Derudover lancerer vi nu yderligere funktioner til Social CRM, der giver mulighed for at tilgå Microsoft CRM fra forskellige browsere inkl. Internet Explorer, Chrome, Firefox, Safari – og fra forskelligt hardware: PC’er, Mac  eller iPad. Sociale medier er dermed ikke kun integreret i Office-pakken, men nu også i forretningssystemerne.

  Vores kunder modtager ofte anbefalinger og indgår i dialog på sociale netværk. Og de bliver påvirket med en troværdighed, der ofte har større betydning for købsprocessen end marketingevents og –kampagner. CRM i dag handler om at gå i dialog med og skabe engagement hos kunderne – og med social CRM får virksomheden et næsten fuldstændigt billede af kundens adfærd og forbrugsmønster.

  Du kan læse mere om Microsoft Dynamics CRM Mobile her.

  VH Jeanett Heller, produkuktchef for Microsoft Dynamics CRM - jheller@microsoft.com.

   

 • Microsoft mener

  Markedsandel: Internet Explorer vokser

  Der er stor konkurrence på browser-markedet i dag mellem Internet Explorer, Chrome, Firefox og Safari. Den seneste måling fra NetMarketShare viser, at Internet Explorer havde fremgang i januar, mens de andre nævnte browseres markedsandel gik tilbage. Internet Explorer 9 var i januar med til at øge markedsandelen af IE til 52,96 pct. – den højeste siden september sidste år. Både Chrome og Safari måtte afgive lidt markedsandel, mens Firefox måtte aflevere næsten et helt procentpoint.

   Konkurrence er godt for brugerne, som i sidste ender vinder, når browsere som IE tilbyder HTML5-muligheder som Cut the Rope og Tron og samtidig øger hastigheden og sikkerheden, når vi surfer.

   Se markedsandelen fordelt på måneder og browsere nedenfor. Tal for januar i Danmark er ikke tilgængelig endnu, men december-tallene kan findes her.

   

  VH Troels Hviid, produktchef for Internet Explorer og Windows Live - troelshv@microsoft.com.

 • Microsoft mener

  Microsoft tilbyder it-iværksættere gratis hosting på Windows Azure-platformen

  Vores dagligdag bliver verden over mere og mere digitaliseret og teknologi er med overalt. Og set i kombination med en stigende globaliseret verden og et innovativt samfund som det danske, så har de danske it-iværksættere gode vækstbetingelser, og er blandt iværksættere generelt i positiv vækst.

  Men selv om vi i Danmark har en lang og god tradition for it-iværksættere med et globalt publikum (fra egne rækker kan således nævnes Navision og Skype,) kan den første fase for start-ups være svær. Denne fase er dog afgørende for succes. Manglende finansiering til investering – fx til hosting af store mængder data – kan nemlig bremse de it-iværksættere, som udvikler tunge applikationer eller producerer meget data.

  I Microsoft ser vi innovation og start-ups som en afgørende vækstfaktor i samfundet. Derfor udvider vi nu incubator-programmet, BizSpark, hvorigennem iværksættere kan få støtte til software og rådgivning. Udvidelsen til BizSpark Plus betyder, at de mest lovende start-ups nu kan få finansieret op til 330.000 kroner på deres Microsoft Azure-omkostninger det første år og 50 pct. det andet år.

  For at finde frem til de mest lovende it-iværksættere – de med størst potentiale og som kan deltage i BizSpark Plus programmet, har Microsoft allieret sig med professionelle partnere, som har speciale i at udvikle og accelerere start-ups. I Danmark er partnerne Startup City og Startup Bootcamp.

  Start-ups kan komme i betragtning til BizSpark programmet, hvis virksomheden er yngre end 3 år og har en omsætning under 5 millioner. Og virksomheden kan være med i maksimalt 3 år. BizSpark har allerede hjulpet flere danske start-ups, som Spiir, Roozz og Pixel Pandemic.  Læs mere om BizSpark Plus og hvordan man kommer i betragtning her: http://www.microsoft.com/bizspark/plus

  VH Anette Nørgaard, Evangelist i Microsoft Danmark - anno@microsoft.com.

 • Microsoft mener

  Stor udvikleropbakning til Windows Phone Marketplace

  Der er god grund til at holde øje med Windows Phone som udviklerplatform. Allerede nu er der 80.000 registrerede udviklere til Windows Phone, som infografen viser. Siden infografen blev udviklet for under én måned siden, er antallet af apps steget fra 50.000 til over 60.000! Så stærkt går det. Danmark er ikke en undtagelse. I denne weekend mødes FCK-fans, der har evner inden for app programmering, i PARKEN. De skal sammen - rådgivet af Microsoft-eksperter - på 72 timer udvikle en FCK Fan App til Windows Phone! På mandag bliver den præsenteret. TV 2, DMI og mange, mange andre danske virksomheder findes allerede i Marketplace. Og mange flere som Nordea og FCK er på vej. 

   

  VH Anders Adelhorst, pressechef - i-anadel@microsoft.com.

 • Microsoft mener

  Se hvordan Nokia og Microsoft lancerede Lumia 800 i Parken

  I fredags lancerede Nokia og Microsoft den nye Nokia Lumia 800 med Windows Phone i Danmark.

  Den nye smartphone er blevet taget glimrende imod af anmelderne. Nu venter dommen ude i butikkerne. Ingen tvivl om at Windows Phone er lillebror på markedet lige nu efter iOS og Android. Men IDC og Gartner – to velansete analysehuse – skrev sidste år, at vi bliver nummer to i smartphone-markedet i 2015. Og nu beretter IHS iSuppli det samme.

  Ifølge analysevirksomheden vil Windows Phone i 2015 rykke ind på anden pladsen med en lille margen foran Apples iOS – begge efter Googles Android-OS. Læs mere om forudsigelserne hos amerikanske Computerworld her.

  Selve lanceringen blev hold i Parken ved et opsigtsvækkende show. Vi snakker DJ Noize, Copenhagen Drummers, en superbil, Halo Master Chief, 500 frivillige og spillere fra FC Københavns Superliga-hold mv. Alt sammen med tile-opbygningen i Windows Phone som omdrejningspunkt i et 20 minutters show.

   

  Vh Henrik Kølle Petersen, produktchef for Windows Phone - hpeters@microsoft.com.

 • Microsoft mener

  Microsoft tager den private sky ned på jorden

  Den øverst ansvarlige for Server & Tools i Microsofts hovedkvarter i Redmond, Satya Nadella, har netop offentliggjort planerne for, hvordan Microsofts Private Cloud-løsninger kan spare virksomhederne for penge, således at de kan blive mere konkurrencedygtige i 2012.

  Nøglen til den private sky er System Center 2012, der er fundamentet for, at virksomhederne kan bygge en Private Cloud baseret på den infrastruktur, de allerede er bekendt med, eller som de allerede ejer – inkl. andre leverandørers platforme og virtualiseringteknologier. Ved hjælp af en række integrerede værktøjer giver System Center 2012 let administration af virksomhedens fysiske og virtuelle it-miljøer, på tværs af både datacenter, desktops og mobile enheder.

  Du kan læse mere om Microsofts Server- og Cloudplatform her, følge med på Twitter: #MSFTprivatecloud, eller få overblikket gennem nedenstående Infografik.

  Vh Claus Petersen, Product Marketing Manager - cpeters@microsoft.com.

 • Microsoft mener

  Gense 15 års Microsoft CES-keynotes på 2,5 minut

  Microsoft har afholdt CES keynoten i 15 år. Den sidste med fokus på Windows, Windows Phone og Xbox blev afholdt af Steve Ballmer, da CES åbnede tidligere på ugen. Se en ganske underholdende gennemgang af nogle af højdepunkterne fra de sidste 15 år i en remix fra den australske kunstner Pogo nedenfor. Gense Bill Gates, Jay Leno, The Rock, Justin Timberlake, Conan O’Brien, Windows 95, en tidlig Xbox, Windows 2000, Bing, Zune, Windows XP og meget mere!
   

  Vh Anders Adelhorst, pressechef - i-anadel@microsoft.com

 • Microsoft mener

  HTML5: Spil Cut the Robe i Internet Explorer 9

  Microsoft har netop udgivet en gratis HTML5-version af det populære spil Cut The Robe.

  Med HTML5, IE9 og Windows 7 er Cut The Robe ikke længere begrænset til bestemte applikationer og devices, men kan spilles af alle på nettet. Du kan få mange underholdende timer med Cut The Rope ved at klikke her.

  Cut The Robe – skabt af ZeptoLab – er et sjovt og enkelt såkaldt casual game for alle. Du styrer Nom, et nuttet, nysgerrigt og grønt frø-monster. Nom er sulten og må klippe reb over, manipulere airbags og puste til bobler for at få stillet sin lækkersult! Cut The Robe er downloaded mere end 60 millioner gange som app og program. Men nu kan det altså spilles i IE9 uden download.

  I stil med mange andre moderne web-oplevelser er Cut The Robe udelukkende kodet i HTML5. Alt, du behøver, er IE9 og lidt – OK, måske en del – fritid til at spille. Med den indbyggede hardware acceleration slået til i IE9 og Windows 7 er spillet lige så detaljerigt som versionerne til download.

  IE9-bonus: Hvis du trækker og 'pinner' Cut the Rope i IE9 til din Windows 7 proceslinje, får du adgang til helt nye baner, som ikke tidligere har været tilgængelige i andre versioner af spillet.

  Dette er et godt eksempel på, hvad IE9 og HTML5 åbner op for af nye oplevelser online. Vi forudser, at vi får mange flere nye web-opleveler som denne, TRON, Pirates Love Daisies og The World’s Biggest Pacman.

  Vh Troels Hviid, produktchef for Internet Explorer - troelshv@microsoft.com.

 • Microsoft mener

  Følg Microsoft på CES

  Om under en time går Steve Ballmer på scenen for at præsentere åbningstalen på verdens største forbrugerelektronikmesse Consumer Electronics Show (CES). Ugen igennem vil Microsoft have nyheder og du kan finde dem alle her. Her vil du også kunne se keynoten on demand.

  Der er allerede præsenteret flere interessante nyheder ift Windows Phone, som du kan se her.

  Vh Anders Adelhorst, pressechef - i-anadel@microsoft.com.

 • Microsoft mener

  Tilbageblik på 2011 og smugkig på 2012

  Læs Bjarne Dollerups- it-evangelist hos Microsoft Danmark - tilbageblik på vores lanceringer og opdateringer i 2011 og hans tanker om 2012 her.

   

   

   

 • Microsoft mener

  Beskyt din digitale identitet med Windows 8

  Dustin Ingalls, der er leder af sikkerhedsteamet på Windows 8, har skrevet et gæsteindlæg på Steven Sinofskys blog. Sinofsky er øverst ansvarlig for Windows 8. Indlægget handler om sikkerheden i Windows 8, fordele og ulemper ved kodeord, alternativerne til kodeord og ikke mindst muligheden for virtuelle smartcards i Windows 8.

  Læs hele indlægget her.

 • Microsoft mener

  Bring Your Own Device

  De fleste it-medarbejdere mærker et pres fra deres brugerne, for at it-afdelingen skal kunne levere enheder eller online-tjenester, apps eller lignende, som har sin rod i deres forbrugerliv. Udgør consumerization en potentiel risiko, en reel fordel eller måske et kriterium for succes? Det giver Ole Kjeldsen, direktør for Platform & Udviklere i Microsoft sine perspektiver på i et blogindlæg på ComOn.

  Læs indlægget her.

  VH Anders Adelhorst, pressechef - i-anadel@microsoft.com.

 • Microsoft mener

  SkyDrive app klar til Windows Phone og iPhone

  SkyDrive er en gratis Windows Live-tjeneste, der giver dig 25 GB adgangskodebeskyttet onlinefillager, så du kan lagre, få adgang til og dele filer online med venner eller kolleger, næsten lige meget hvor du er. Forbrugerne ønsker i stigende grad adgang til og muligheden for at dele filer hvor som helst og på enhver enhed. SkyDrive er sat i verden for at opfylde dette behov. I takt med at vi anvender vores smartphones til flere og flere opgaver, er behovet for at kunne få adgang til filer på farten vigtig.
   
  Derfor har vi lanceret SkyDrive som en app til både Windows Phone og iPhone, som du kan læse meget mere om her.
   
  Se video om SkyDrive på Windows Phone:
   
   
   

  Se video om SkyDrive på iPhone:

   

  VH Troels Hviid, Produktchef for Windows Live - troelshv@microsoft.com.

Page 7 of 10 (246 items) «56789»